Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
[QUOTE=TradeOne]Domainler Google firmasının yürüttüğü GYBO kampanyası üzerinden ücretsiz olarak homestead firması aracılığıyla kayıt ediliyor.
Nedir bu Gybo?
GYBO açılımı "Get Your Business Online" olan Google'ın Homestead firması işbirliğiyle SADECE AMERİKAN FİRMALARI için sunduğu. Internet sitesi olmayan Amerikan firmalarına Internet sitesi kazandırmak için yaptığı bir yıllık ücretsiz domain ve yine bir yıllık ücretsiz hosting servisi hizmetlerini içeren kampanyasıdır.
Kampanya kapsamında geçerli bir Amerika adresi, isim soyisim. telefon ve kredi kart no. vererek ücretsiz domain ve homestead üzerinden mecburi 1 yıllık ücretsiz hosting servisini alabilirsiniz.
Kartınızdan kontrol amaçlı olarak yaklaşık 10 sent çekilir ve hesabınız açılır.
Kampanya şartlarına göre 2 yıl boyunca domain'i homestead firmasından başka bir hosting firmasına çekemezsiniz. Çekerseniz hesabınız ve domaininiz silinir.
Kampanya şartlarına göre 1 yıl sonra domain'i uzatmak için 22 dolar, mecburi Homestead hostinginizi uzatmak için ise yaklaşık 100 dolar ödersiniz. Buna uymazsanız ve bu paraları ödemezsiniz hesabınız ve domaininiz yine silinir.
Homestead firmasının vermiş olduğu hosting hizmetinde FTP erişimi yoktur, CPANEL gibi servisi kontrol edeceğiniz bir panel de yoktur. Basit bir arabirimle şablon seçtirerek size websitesi kurdurur, daha sonra o şablon üzerinden yazı ekleyerek sitenizi yönetirsiniz.[/QUOTE]
.....
2 kişi bu mesajı beğendi.
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
www.okurkafe.com
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu siteye kesinlikle güvenmeyin ilk başta ücretsiz verebilir sonra giridğiniz kredi kartından para çekebiliyor. Ücretsiz alınan domainleride 2-3 ay sonra kendiliğinden siliyorlar... İNANMAYIN KREDİ KART BİLGİLERİNİZİ VERMEYİN.
DİĞER FORUMLARDA MAĞDURLARI ÇOK FAZLA..
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
U** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sanal kart oluşturup deneyin..
ben deniyorum şimdi :)
Ek Olarak: sanal kartla yaptım şimdi.. 24 saat bekleyeceğiz bakalım olursa klavyene sağlık
www.tarifekle.com
www.radaroyun.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
U** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
garanti kullanıyorsanız sanal kart oluşturuo sonra iptal edebilirsiniz :) içinde para olmayan karttan bişe çekemezler..
www.tarifekle.com
www.radaroyun.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Seo&Webmaster
-
-
Ad Soyad
K** B**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Ben Size uyarıları yaptım , bu kampanyayı ücretli göstermek isteyenler için bu konuyu paylaşma gereği duydum. Kredi kartı bilgilerinizi Paylaşmayın diye kocaman yazdım.
Sistemini uydurup yapanlar sorun yaşamıyor bildiğim kadarıyla.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
U** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
denedim sanal kartla 24 saat sonra iptal ettiler hesabı uraşmayın boşa konu çöp.
www.tarifekle.com
www.radaroyun.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
U** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tekrar denedim giriş yapabildim şimdi pardon..
Domain registration in process. Please check back in 24hrs
diyor halen..
www.tarifekle.com
www.radaroyun.com