-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba wmaracı ailesi. Kardeşimde replika iphone5 var Android yüklü. Usb kablosunu koparmıştı birkaç gün bataryası boş halde durdu yeni kablo aldık taktık ancak telefondan hiç tepki alamıyoruz şuanda. Telefon açılmıyor Android telefonlardan pek anlamıyorum ne yazık ki :( bizimkiler telefoncuya sormuş adam telefon kitlenmiş batarya boşalınca 80 liraya açarız isterseniz demiş, bana pek mantıklı gelmedi açıkçası kitlenme olayı açmak için büyük ihtimalle bilgisayardan yeniden rom yükleyecekler.Bunu hangi programlarla yapabilirim ? Bir kaç program denedim ancak sağlıklı sonuç alamadım ne yazık ki.
Bir de telefonu takınca " Unkown device " yazıyor aygıt yöneticisinde telefonun driverları yüklenemiyor bilgisayara
OzgurG
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bunu bilgisayarla yapmak zor. Aynısını babam almıştı. Batarya bitince telefon bir daha kullanılamıyor. Bitmeden şarja takmak gerekiyor. Tamirciye götürdük, bataryayı şokladı, yani telefonu şarja takmak yerine bataryayı şarja taktı. Telefon çalıştı. Ama yine batarya boşalmadan doldurmak gerekiyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
techvadi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Design
-
-
Ad Soyad
Ç** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
önce telefonun modeini arat google da driver tanıt :) sonra orta tusla acma kapama tusuna basılı tutarak telefonu açmaya çalış.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Elektrik - Elektronik Tekniker
-
-
Ad Soyad
O** E**
-