-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Tekstil
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Merhaba arkadaşlar.
WordPress kullanmaktayım ancak kullandığım temada ciddi anlamda şu canımı sıkıyor.
'' Sitenizde toplam 10 resim alt etiketine sahip değil. ''
Alt etiketlerini girmeme rağmen bu sayılar he yeni icerik eklediğim artmakta.
Ne yapabilirim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Resimlerini eklerken alt etiketini ekle kodların arasına hocam, seo friendly images eklentisine bir bak istersen. Benim alt etiketi sorunlu olan resimlerim sadece gravatarlarım. Onun dışında bunları yaparak hallediyorum. Canınızı sıksın ama alt etiketlerinden de önemli şeyler var, onları gözden kacırmamanız dileğiyle :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Hocam analiz yapan yerle ilgilenmesene sen gönlünü ferah tut doğru yapıyorsan. Alt etiketi eninde sonunda ne kadar yanlış yapılabilir :D alt="yazi" ekleyin rahatlayın. Ben de bu tarz küçük şeylerde çok pimpirikliyimdir. O yüzden gtmetrix.com'da imzamdaki sitemin puanları çok iyidir. Benimki zevk gibi bir şey. Fazla kasma analizde gözükmüyorsa. Sen doğrusunu yaptığına eminsen.
Daha önemlilerine gelirsek site içi optimizasyon veya site içi seo konusu olarak birkaç şey yazabilirim istersen :)
Ek Olarak: He ayrıca cache eklentisi kullanıyorsan böyle işlemlerden sonra yenile ön belleğini. Cloudflare tavsiyemdir :)