lostyazilim
tr.link

Bumerang Ne İşe Yarıyor

35 Mesajlar 3.998 Okunma
acebozum
tr.link

Otomodo Otomodo Bursablog.Net Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 186
  • Beğeniler 34 / 29
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam hem gelir kazanıyorsunuz hem de eğer içeriğiniz, tasarımınız iyi ise platin üye oluyor ve yazarkafe.com'da yazılarınızı paylaşıyorsunuz ve gerçekten de kaliteli sitelerin yer aldığı yazarkafe'den çok iyi hit geliyor sitenize ..Bumerang hizmetini kullanmanızı tavsiye ederim.

wmaraci
reklam

Yorumladik Yorumladik WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Elektronik mühendisliği
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** T**
  • Mesajlar 257
  • Beğeniler 49 / 14
  • Ticaret 10, (%100)
Ben altın üyeyim 5 gün oldu daha teklif gelmedi , gelmesi için yapılması gereken bir şey var mı ?

teorem23 teorem23 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** D**
  • Mesajlar 670
  • Beğeniler 45 / 89
  • Ticaret 4, (%100)

Yorumladik adlı üyeden alıntı

Ben altın üyeyim 5 gün oldu daha teklif gelmedi , gelmesi için yapılması gereken bir şey var mı ?

Bekle hocam. benim 1 ayda geldi...

Webbiu Webbiu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 643
  • Beğeniler 194 / 98
  • Ticaret 10, (%100)
Merhaba,
Ben bundan sonra reklam yazılarını yayınlamıyorum sebebim ise bir makaleyi kaç bin kişi ekliyor sitesine ve zararı olmakta ilk abşta 3 tl den başlayıp 50 tl ye kadar çıkabilmektedir ve ödemeleri vs tam yapmaktadır.

wmaraci
wmaraci

Zen Zen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1061
  • Beğeniler 16 / 189
  • Ticaret 1, (%100)

Adobewordpress adlı üyeden alıntı

Öncelikle şu webmaster terimini bi açalım. Türkiye'de kendini webmaster diye sıfatlandıran geniş kitlenin neredeyse %90'ı bu konuda eğitim almamış ve kendini geliştirmemiş. Hatta ve hatta büyük bir kısmıda 18 yaşından küçük. Larry Page bile kendini webmaster olarak tanımlamazken bizim ülkemizde an itibariyle en popüler meslek(!). Eleştirilere kulak kapamaya gelince, yazdıklarınızdan Hürriyet'e karşı siyasi bir tepki vermek istediğinizi anladım. Çünkü AdSense'de Google'ın cüzdanını dolduran en etkin öğe. Hal böyleyken Hürriyet kaka, AdSense çiçek demeniz bana bunu düşündürdü.

Genel anlamda konuya yorum yapmak isterim. Eğer sayfa içeriğiniz genel bir kitleye hitap ediyorsa, Bumerang sizin için doğru olabilir. Fakat tek tip kullanıcıya hitap ediyorsanız, örneğin imzamdaki gibi tasarım temelli bir site ise Bumerang'ın size katkısı az olacaktır.

İyi günler.

Siyasetle ne alakası var. Demek istediğim şey eğer büyük hedefleriniz varsa bumerang sizi bir yere getirmez. Sadece zamanınızı ve emeğinizi harcar.

Öyle feci falanda hit gitmiyor bumerangtan. Basit bir face sayfası ile çok daha fazla hit çekebilirsin.

Hem Hürriyet bile Adsense reklamı yayınlıyorken bumerang sizi zengin etmez.

Benim bunu söyleme nedenim de insanların umutlarını kırmak falan değil işin aslı bu sonuçta. Çok bir işe yarasa bir sürü site sıraya girer kayıt olmak için.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al