ziyakgul
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Z** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Uzunca bir süredir natro ile çalışıyorum küçük sıkıntılar yaşadım diğer hosting firmalarında da hala hizmetlerim var ama yine de kıyasladığımda natronun hem destek hem hizmet kalitesi diğer firmalara nazaran daha iyi. Siteniz de eğer belirli saatler arasında kesiliyorsa başka sunucuya taşıttırın veya vds'e yükseltin paylaşımlı hosting de her zaman sıkıntı olur
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bende natronun mail sunucularında problem yaşıyorum. müşteriler mail attıklarını söylüyorlar fakat bazen düşmüyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Bilişim Sektörü
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben uzun zamandır turhost kullanıyorum bence ozellik ve fiyat olarak tr deki en iyi hosting firmalarından birisi.
Ek Olarak: ayrıca natro nun hostbuldaki yorumları yıkılıyor..
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sorun herşeyin limitsiz sanılma olayından kaynaklanıyor. Hosting denen şeylerde limitsiz diye birşey olamaz... Komple sunucu verse yine olamaz da, hostinglerin anlık hit limitleri çok düşüktür.
Şöyle bir sıkıntı var anladığım kadarıyla.. en çok ziyaretçi gelen zamanlarda anlık hit arttığında otomatikman sizi kenara atıyor.
eee... 100 tl lik bir hosting ile en fazla 50-100 arasında anlık hit kaldırır daha sonrası malum :)
Bu limtisiz olayı çıktı çıkalı birçok bilinçsiz webmaster çok sıkıntı yaşadı. Hala anlayamadılar limitsiz diye birşey olmadığını...
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
V** İ**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Natro tek kelimeyle sorunlu. E-ticaret sitem var ve Natro'da 25 saniyede açılıyordu. Ve sürekli günde defalarca kesinti yaşıyordum ve bazı sayfaları hiç açılmıyordu. Teknik ekip sorunun siteyle alakalı olduğunu ifade etti. Bir arkadaş siteyi gördü ve sorun hostingten alakalı olduğunu söyledi ve Turhost'u tavsiye etti. Ve Turhost'tan Linux paketi satın aldım ve sitemi ücretsiz ve sorunsuz taşıdılar ve açılış hızım 6 saniye ye kadar düştü. Ve bağlantıyla ilgili hiç bir problemim kalmadı. Çok memnun kaldım. Ve Natro'dan uzak durmanızı tavsiye ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Natroda 1 yıl çalıştım bir sıkıntı görmedim. Yükleyeceğim yazılım natroya uygulanamadığı için değiştirmek zorunda kaldım. Şimdi netinternetteyim onda da Allah'a şükür bir sıkıntı yok.
thnx
Youtuber
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
O** O**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
5 Senedir natro kullanıyorum.Tek sorun yaşamadım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bedava hostingle çalışıyorum zerre sorun yaşamadım şimdiye kadar:)
www.puanza.com