-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
iyi ama gerek yok bana göre.
EpicZ
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bencede gereksiz ama yeterli bilgisi olmayan kullanıcıları hazıra alıştıracak google siz öğrenmeyin istiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
serbest girişimci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kodlarla ve ücüncü taraf eklentiler ile uğraşmak istemeyen kullanıcılar için faydalı olabileceğini düşünüyorum, üstelik üreticisinin google olması wordpress e verilen değerin arttığının göstergesi olabilir.
makale için teşekkürler
Sana emredildiği gibi dosdoğru ol (HUD: 112)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
Google (Adsense) WordPress kadar hiç bir şeye önem vermemelidir zaten. Çünkü adsense kodlarının bir çok kısmı wp li sitelerdedir. Forumda kaç kişiyiz 1000mi? Her birimizin ortalama 2-3 sitesi varmı? var. Bu 3 siteden 2si wpmi? Elbette.
Şahsen benim nerdeyse tüm sitelerim wpdir. Google değer vermeyi bilmiyor bilse her türlü değer verirdi zaten. Bir eklenti çıkarmakla değil. Webmaster tools gibi araç kodlarını zaten meta ya veya all in one seo gibi eklentilere ekleyerek halledebiliriz. :)
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Bence güzel olmuş, arkadaşında dediği gibi WordPress için özel birşey geliştirmesi WordPress'e destek vereceği anlamına geliyor.:)
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
YenerK
yenerkayahan.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
kodlarla uğraşmak istemeyen zaten kusura bakmasın ama kendine webmaster demesin seo ile uğraşanların bile kodlara uğraması gerek. Eklentiye gelince site bilgileriniz çalınınca hesabınızda çalınır benden söylemesi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Uğraşmamak isteyenler için ideal ancak herşeyi usulüne göre yapmak iyidir :)
elis
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / K
-
Meslek
Ev Hanımı
-
-
Ad Soyad
D** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google Publisher Plugin kullanmaya başlayalı 2 gün oldu ben çok memnunum. Eklentiyi ilk kurduğumda hesabımda görünen kazancım bir anda yaklaşık 5 tl düşüş yaşadı daha sonra hiç denk gelmediğim reklamların yayınlandığını tbm değerlerimin artığını kazancımın 1.5 kat seviyelere çıktığını gördüm. İlginç olan anlamadığımnormalde de 91%100 olan web site açılma hızım eklentiden öncede sonrada aynı fakat eklentiyi deaktive ettiğimde online sayısında ilginç bir şekilde düşüş oluyor. Benim merak ettiğim bu eklentinin önerdiği yerlere önerdiği reklamları koyuyoruz fakat daha sonra buraya bu reklam konulurmu diye Adsenseden bir sıkıntı yaşarmıyız? Ben eklentiyi her aktive ettiğimde ya da her deaktive ettiğimde kazanç panelelinde hemen gerçekleşen düşüş oluyor bilginize tekrar.
nazarca.com