-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kendinizi hazır hissetmeden başlamayın zira çabuk yorulursunuz.. İnternette blog yapma, forum kodlama videoları var izleyerek kafanızda bir taslak oluşturunuz. Bundan sonrası daha kolay olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
İ** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Sıfırdan kendi oluşturduğunuz sistemi kullanmak size aşırı bir özgüven verir bende sizin düşüncenizdeyim siteme kimse dahi girmese ben kendim oluşturduğum (image dosyaları hariç) hazır kod kullanmadan yaptığım blogumu açmak için sabırsızlanıyorum :) Bu 15 tatilimi buna harcayacağım :)
Sorunuza cevap vermek gerekirse php de fazla iyi değilim ama kendime yetebiliyorum mantığımla her zaman bir adım öndeyim , ama diğer arkadaşlar için birşey diyemiyorum css bilen webmaster buralarda :) ki css'i dahi 100% bilmiyoruz
Develops everything always..
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ufaktan uygulamalar yapmaya başla dire bir sistem oluşturamazsın çok hatan çıkar bu yüzden mesela ilkin ziyaretçi defte ri yap felan mysql ögrenmelisin zamanla olur 3 ayda ben baya ileri gitmiştim şimdi. 2 yıl felan oldu işimi görecek şeyler yapıyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
davutkara.com | DAVUT KARA BLOG | Wordpress Uzmanı
ElseIf
Yazılım Geliştiricisi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
PHP 1 kitapla öğrenilecek şeymiydi :S Ben öğrenmek için ne kadar proje döktüm, hazırladım. Dahada eksiklerim olduğunu düşünüyorum.