Merhaba arkadaşlar, yine ben :) Biliyorum çok fazla oluyorum ama kusursuz bir şey çıkartmak istiyorum ortaya. Bunun için yardım almanın günahı olmaz diye düşündüm.

Durumu özetlemek gerekirse, en son bir arkadaş functions.php üzerinde oynamalar yapmıştı ve bileşenleri hizalandırmıştı sağolsun. Ama şimdi şöyle bir sorun çıktı büyük ihtimal o arkadaşın yaptığı yeniliklerden sonra oldu. Sağ taraf (Sidebar) tarafından tıklanan linkler hep:


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home1/kowi61/public_html/oflular.net/Portal/wp-content/themes/OflularWP/functions.php:1) in /home1/kowi61/public_html/oflular.net/Portal/wp-includes/pluggable.php on line 896



bu hata ile karşılaşıyor. Yani sağ tarafın linkleri iptal açıkçası.. Bu sorunu eski functions.php ile düzeltiyorum o zaman da sidebar'daki en üstte bulunan bileşen ve en solda bulunan bileşende değişimler oluyor. Yardımcı olmak isteyen arkadaş varsa PM ile iletişime geçsin lütfen. Çok önemli durum şimdiden teşekkürler..