lostyazilim
tr.link

Forumuma Admin Arıyorum

3 Mesajlar 1.372 Okunma
acebozum
tr.link

caglark caglark caglarkeskin.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 01.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 1125
  • Beğeniler 59 / 243
  • Ticaret 48, (%100)
Ortmen.com un vbulletın olarak kurulacak forumuna deneyimli admin aranıyor. vbulletinden anlayan daha önce adminlik yapmış forumun ne olduğunu kurallarını bilen bir admin arıyoruz ileride adsense kazançlarınının bir kısmnı verebiliriz.

elektronikssl
webimgo

Nesim Nesim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Sıradan biri
  • Konum Ağrı
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 215
  • Beğeniler 9 / 20
  • Ticaret 1, (%100)
Kardeş, forumu önce bir kurun, ve lisansını alın, çünkü ilerde lisans sıkıntısını çekersiniz. bir vBulletin ci olarak size destek veririm. Ama adminlik dersen yapamam! çünkü kendi sitelerimle uğraşacak kadar vaktim yok :D şimdiden hayırlı olsun.

Ek Olarak: Bu temayı çok beğendim :D http://ortmen.com/index.php gerçek de çok beğendim, google clone yapmışsın (:

caglark caglark caglarkeskin.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 01.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 1125
  • Beğeniler 59 / 243
  • Ticaret 48, (%100)

Nesim adlı üyeden alıntı

Kardeş, forumu önce bir kurun, ve lisansını alın, çünkü ilerde lisans sıkıntısını çekersiniz. bir vBulletin ci olarak size destek veririm. Ama adminlik dersen yapamam! çünkü kendi sitelerimle uğraşacak kadar vaktim yok :D şimdiden hayırlı olsun.

Ek Olarak: Bu temayı çok beğendim :D http://ortmen.com/index.php gerçek de çok beğendim, google clone yapmışsın (:

Ben yapmadım yapanlar ve çevirenler saolsun :) Kodbilen.com Çağatay a Teşekkürler. güzel tema :) daha bitmedi. tema duzenlıyorum suanda yardımcı olursan sevnırım.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al