lostyazilim

Çok çok basit bir css işim var ..

14 Mesajlar 1.471 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

GokhanKara GokhanKara Whatsappla.com Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 1421
  • Beğeniler 760 / 545
  • Ticaret 21, (%100)
Merhaba arkadaşlar.
CSS bilgim yok o yüzden basit bir eklenti yazdım bu eklentime tasarım çizdim bu tasarımın acil css dökülmesi gerekiyor :)

Harici bir style.css istemiyorum direk html içerisinde çağrılmasını talep ediyorum.

Ekran görüntüsüne buradan bakabilirsiniz.

Fiyat için PM gönderiniz.

* Genişlik ayarlanmalı bu 300*250 boyutunda istenirse 250*250 yada 200*200 olmalı veya kendimizde ayarlamaları ile oynayabilmeliyiz.

* Css3 ile olmalı QR Kod arkasındaki rengi kolay değiştirebilmeliyiz yani renk kodu ile olabilir.

( Bu ve buna benzer bir sürü işim çıkıyor online olabilen arkadaş gerekiyor )

[COLOR=#22229C]bideaorcun[/COLOR] adlı üye saçma sapan zamanımı almıştır ve bu kadar basit bir css'e işi yapamayacağı için abartı bir fiyat ( 25 TL ) söylemiştir.
Yapamayacağın işin altına giripde zaman çalan arkadaş hakkında -trade kullanırım burası çocuk parkı değil.

Teşekkürler..

Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
wmaraci
reklam

Buhara Buhara Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 542
  • Beğeniler 126 / 53
  • Ticaret 0, (%0)
fotoğrafı başka yere upload eder misin?

bideaorcun bideaorcun WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Web programlama ve tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** C**
  • Mesajlar 1
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Hem fiyat veriyim hemde rezil ederim filan diyor kardeşim kısaca bedava yaptırmak istiyorum yazar mısın şuraya lütfen insanları meşgul etme

• Üyelik 17.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 1421
  • Beğeniler 760 / 545
  • Ticaret 21, (%100)

Buhara adlı üyeden alıntı

fotoğrafı başka yere upload eder misin?

Direk konuya ekledim oradan bakabilirsiniz.

Ek Olarak:

bideaorcun adlı üyeden alıntı

Hem fiyat veriyim hemde rezil ederim filan diyor kardeşim kısaca bedava yaptırmak istiyorum yazar mısın şuraya lütfen insanları meşgul etme

Bu işin ederi 25 TL ise ben sana 250 TL öderim saçma sapan mesaj atma seninle iletişime geçen bende suç yazmayın konuya gidin misketinizle oynayın.

Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
wmaraci
wmaraci

ferhatbatbay ferhatbatbay WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek web programlama
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 652
  • Beğeniler 17 / 82
  • Ticaret 6, (%100)
bideaorcun adlı üye saçma sapan zamanımı almıştır ve bu kadar basit bir css'e işi yapamayacağı için abartı bir fiyat ( 25 TL ) söylemiştir.
Yapamayacağın işin altına giripde zaman çalan arkadaş hakkında -trade kullanırım burası çocuk parkı değil.

Hocam biraz sakin ol millete trip atmayı bırak işine gelmiyorsa ver yolunu bitsin gitsin. Çocuk olduğunun kanısına varıyorum bu hareketlerinden.

• Üyelik 17.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 1421
  • Beğeniler 760 / 545
  • Ticaret 21, (%100)

Ferhat Batbay adlı üyeden alıntı

Hocam biraz sakin ol millete trip atmayı bırak işine gelmiyorsa ver yolunu bitsin gitsin. Çocuk olduğunun kanısına varıyorum bu hareketlerinden.

Ben sakinimde sen sakin ol istersen ?
Bu işim acil bir iş bu arkadaşa tam 15 dakika uğraş verdim konuşabilmek için.

İnsanların zamanını çalmaya kimsenin hakkı yok sen kimsin ki bana çocuk diyorsun ?
Müşterimin 1 tanesi benden tema aldı 10 dakika bana ulaşamadı bir sorun için gidip maaliyeye şikayet edildim 40 milyar ceza kesildi 10 dakika için sen ne dediğinin farkındamısın ?

Daha çok toysunuz çocuk olan sizlersiniz daha hayatı yaşamamışsınız birşey görmemişsiniz çok bilmiş gibi yorum yapıyorsunuz.
insanların zamanı çok önemli sebebsiz şeylerle çalamazsın kusura bakma değil yönetime mahkemeye bile verebilirim canım isterse.

Ben 24 yaşındayım varsa bir problemin yönetime kimliğimin fotokopisini gösterebilirim garip garip insanları tanımadan yorum yapmayın artık gerçekten sıkıldım şu foruma girip yazı yazmak istemiyorum sanki herkes normal bir ben tuhafım.

• Üyelik 14.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek web programlama
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 652
  • Beğeniler 17 / 82
  • Ticaret 6, (%100)

GokhanKara adlı üyeden alıntı

Ben sakinimde sen sakin ol istersen ?
Bu işim acil bir iş bu arkadaşa tam 15 dakika uğraş verdim konuşabilmek için.

İnsanların zamanını çalmaya kimsenin hakkı yok sen kimsin ki bana çocuk diyorsun ?

Ben 24 yaşındayım varsa bir problemin yönetime kimliğimin fotokopisini gösterebilirim garip garip insanları tanımadan yorum yapmayın artık gerçekten sıkıldım şu foruma girip yazı yazmak istemiyorum sanki herkes normal bir ben tuhafım.

Ben sana birşey demiyorum nası biliyorsan öyle yap. Sen şimdi beddua etti diye şikayet konusu açarsın bana.

• Üyelik 17.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 1421
  • Beğeniler 760 / 545
  • Ticaret 21, (%100)

Ferhat Batbay adlı üyeden alıntı

Ben sana birşey demiyorum nası biliyorsan öyle yap. Sen şimdi beddua etti diye şikayet konusu açarsın bana.

:) İnsanların beyinlerini kullanamamaları ne kadar kötü bir durum gerçekten adınıza üzülüyorum.

Dünya sizin odanız ve onu tekerlekli sandalyeden siz yönetiyorsunuz.

Ok ok.

• Üyelik 14.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek web programlama
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 652
  • Beğeniler 17 / 82
  • Ticaret 6, (%100)

GokhanKara adlı üyeden alıntı

:) İnsanların beyinlerini kullanamamaları ne kadar kötü bir durum gerçekten adınıza üzülüyorum.

Dünya sizin odanız ve onu tekerlekli sandalyeden siz yönetiyorsunuz.

Ok ok.

Bana söyleyen insanın herşeyi ben yaptım ve herşeyi ben biliyorum havasında olması ilginç neyse cevap yazmıyorum daha ne yazarsan.

FuZuLi FuZuLi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 23
  • Beğeniler 2 / 6
  • Ticaret 0, (%0)
hocam bana gönderin psd yi yapayım ben para istemez

Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil. - Fuzûlî
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al