-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Natro kullanan biri olarak: Paylaşımlı sunucu kullandım. Sürekli sıkıntı yaşadım. Paketim şuanda senin alacağından. zaman zamn problem çıkıyor. 2 web adresim var. Bazen saatte 2000 kişi girdiği oluyor; sunucu canavar gibi bazen 20 kişide tıkanıyor. Sunucudaki başka sitenin yoğun hit alması, işlemci ısınması, anlık aşırı yüklenme gibi nedenler veriyorlar. Teknik servisleri çok iyi ama. Destekten mesaj attığında yarım saat en geç 1 saatte çözüyorlar. Acilse telefon hizmetleri iyi. Bakalım paketi yükselteceğim aylık 25 yada 30 dolarlık olana geçmeye düşünüyorum. Cloud teknolojisi nasıl, kullanan varsa yazsın. Yıllık 360 dolar da bütçemi fazla aşıyor aslında. Ama sorunsuz, gönül rahatlığıyla kullanma garantim olsa gözü kapalı girerim. Hem + lar hem - leri yazdım. Bende bu şekilde idi, başkaları ne der bilmem.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Uzun zamandır Natro kullanıcısıyım, destekleri güzel ve bence hız konusunda da yeterliler. Ek olarak PHP mail özelliği gibi şeyleri de açmamazlık yapmıyorlar, yazılı olarak dile getirdiğinde hemen açarlar.
Bir de
Bir de MYSQL veritabanı kotası Turhost'da 1 GB, Natro'da 50 Mb. Bu tam olarak nedir? Yani kaç adet yazı girişi yapılabilir?
yazmışsın. Orada bir şeye dikkat etmemişsin. Natro MySQL veritabanı kotasını 50 MB değil, MsSQL kotasını 50 MB veriyor. Birde istediğiniz kadar veritabanı açabiliyorsunuz fakat her veritabanı 100 MB'a kadar sınırlı. 100 MB'da 100 Milyon Harf demektir. O da emin olun size kişisel bir site için yeter, yok ben wmaraci gibi bir forum açacağım diyorsanız, kiralık sunucular işinizi görecektir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
PHP Coder,
Kişisel Blog: http://evrimaltay.net
yakuprap
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Konu biraz eski ama hosting arayışındaki arkadaşlara cevap olarak yazmak istedim hem Turhost'da hemde natroda paketim var kesinlikle Turhost diyorum. Turhosttaki sitem günde 10k ya kadar çıktı paylaşımlı hosting olmasına rağmen hızı bana mısın demiyor. Ama natrodakinde günde taş çatlasın 100 kişi girsede sürekli kesintiler oluyor site yavaş açılıyor sorunlar çıkartıyor vs.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
web tasarımcı
-
-
Ad Soyad
G** H**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
vargonen , alastyr , netinternet , natro hepsi iyidir
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
V** İ**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Natro'da sıkıntı yaşadım. Çok kesintiler oluyordu ve bazı sayfalar açılmıyordu. Hız ve destek konusunda Turhost'tan memnunum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Z** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Türkiyede hackerlerin geçemediği tek sunucu NATRO'dur. Öneririm. :))
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Bu iki şık arasından Natro derim. Kişisel fikrimi sorucak olursanız, Netinternet'i tavsiye ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Turhostla çalışmadım natro ile 1 tıl çalıştım şu anda da arkadaşım çalıştı. Şimdi de netinternetteyim. Hiçbirinden de sorun görmedim. Al 1 yıl dene memnun kalmazsan değiş.