-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Film
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Bugünki konumuz'da kullanıcıların siteler'den istedikleri hakkında tartışma ortamı yaratmak istiyorum.
Soru; Kullanıcı olarak siteler'den ne istersiniz Örn; Bu olsaydı daga güzel olurdu.,Bu bunu kötü göstermiş. gibi.
Yada; Böyle bir site olsaydı güzel olurdu. gibi soruları birlikte yanıtlayalım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Film
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet genel'de lüzumsuz ve gereksiz fazla reklam veren siteler var fakat onların amacı dağa fazla para kazanmak fakat hiç düşünmüyolar kullanıcı bu reklamları görüyor peki ama bir'de kullanıcı olup kullanıcının gözün'den bak. Eminim site sahipleri'de rahatsız olucaktır.
techvadi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Design
-
-
Ad Soyad
Ç** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
hayatımda sıteme reklam koymadım :D bı webtasarımcı olarakda reklamdan gelen paranın hayrı olmaz :D yedıgın kufurun haddı hesabı olmuyor çünkü :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Film
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
:) ama dediğim gibi bul yoldan insanlar para kazanıyor birçok kişi'de para kazanmak için açıyor. Ama tabi sadece hizmet bilgi için açanlar'da var
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bazı sitelerde usulsüz olarak sitede bir linke tıklarsınız otomatik alakasız bir sitenin yandaki sekmede açıldığını görürsünüz. bu tip sitelere çok karşıyım. sırf para için yapılan ve kullanıcıyı yoran işler. bu tip siteler bazen hit kaybediyorlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
"dağa" diye yazmışsın,düzelt istersen..
Kategorilere göre yorum yapılabilir,oyun sitesinin beklentisi farklıdır,film sitelerinde beklenti farklıdır.Genel olarak siteler için yorum yapacaksak:
Reklamsız site her zaman iyidir,jimmy wales'ı örnek alırım ben.Hadi bi araştırın kimmiş bu adam :)