-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Girişimcisi
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlara katılıyoruz. Tüm web alemi bir yana da şu film sitelerinin reklam anlayışı gerçekten araştırılası bir durum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Benim düşüncem biraz daha farklı.. Kullanıcı ne ister adlı konuda öncelikle Kategori oluşturmalıydınız.. Sohbet sitesinde istedikleriniz, Film kategorisinde istedikleriniz, Oyun ve benzeri yapılarda gibi..
Ama ben Şahsım adıma söylemem gerekirse. Herşeyden önce Güvenilir bir alt yapıya sahip olmasını, ve öyle bir platform istiyorum ki.. İçerisinde en popüler filmlerin hd yayınları ve bölümleri olsun.. En yeni şarkılar orada yayınlansın.. En yeni amatör şarkılar orada olsun.. En yeni filmler içerisinde olsun.. Ve amaçları insan kaynaklarına dayalı olsun.. :) Amaçlarının para oluşumu bu dediklerimi esirgiyor. Para kazanması için reklam alması gerek, ve bütçesi dediğim sisteme sahip değildir v.s Ama hocam konu güzel bir konu :) Yorum yapma fırsatı buldum :) teşekkür ederim.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
kullanıcılar ilk önce kendine yarıyacağı içerik olmasını isterve arkadaşımın dediği gibi reklamsız bir site ister reklamlar kullanıcıyı sıkmadan sitenin bir belli yerlerinde olup gelen ziyaretçiyi sıkmaması lazım ve arka plan sitedeki kesinlikle siyah olmaması lazım çnkü site görünümü görsellikği kulanıcıyı sitenizde tutmasını sağlar :) siyah arka plan kulanıcıyı sıkar unurma aklında bulunsun :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
reklamsız yada reklamları boğmayacak sade basit bir site insan aradığını bulacak. Ha aksine şu yeni çıkan metro tasarımları 3-4 sütunlu olanlar hiç bir anlam veremiyorum onlara adam nereyi okuyacağını karıştırıyor.
Örnek güzel bir site vereyim dizimag çoğunuz bilir. İşlerini gayet güzel yapıyorlardı parayıda kırıyorlardı ama hakediyolardı bence telif yediler gittiler ama ben o derece işini kaliteli yapan bir yer görmedim. Filmde geçen müzikleri dahi belirliyor ve siteye koyuyorlardı çok güzel bir hiyerarşisi vardı. Ama işte telif ne dersin, yapımcıda haklı.
davutkara.com | DAVUT KARA BLOG | Wordpress Uzmanı
MeteErdem
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Ticaret, Serbest
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Reklamsız bir siteyi elbette bütün kullanıcılar ister. Ama günümüzde reklamsızı geç, dev bannerlarla, hatta siteye girişte pat diye adamın suratına çarpar gibi çıkan "facebook sayfamızı beğendiniz mi ? :)" şeklinde yüzsüz olaylarla kullanıcıya muamele yapıldığı için bence edebinde ve yerinde reklam anlayışı uygulayan siteler tercih sebebidir.
Bir kullanıcı film izleyecek diyelim. Googleda aynı filme ait binlerce sonuç çıkıyor. Hadi ikinci sayfaya geçmese bile ilk sayfadaki sonuçlardan en yerinde reklam kullanan, en az rahatsızlık veren siteyi seçecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
MAKİNA RESSAMI
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Arkadas konuyu acmis ama herkez reklam icerigine takildi. Orda baska sorularda var