lostyazilim
tr.link

Kullanıcı ne istiyor?

26 Mesajlar 3.090 Okunma
acebozum
tr.link

Sinemaarti Sinemaarti Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Film
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 39
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

JackkerL adlı üyeden alıntı

"dağa" diye yazmışsın,düzelt istersen..

Kategorilere göre yorum yapılabilir,oyun sitesinin beklentisi farklıdır,film sitelerinde beklenti farklıdır.Genel olarak siteler için yorum yapacaksak:
Reklamsız site her zaman iyidir,jimmy wales'ı örnek alırım ben.Hadi bi araştırın kimmiş bu adam :)

Dağa için teşekkür alışkanlık.
2. Jimmy Wales örnek alman güzel yani diyosunki insanlara ücretsiz bilgi dağıtmak istiyorum?

elektronikssl
webimgo

SeosyalMedya SeosyalMedya WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Web Girişimcisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 62
  • Beğeniler 43 / 18
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlara katılıyoruz. Tüm web alemi bir yana da şu film sitelerinin reklam anlayışı gerçekten araştırılası bir durum.

JackkerL JackkerL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 219 / 526
  • Ticaret 16, (%100)

Sinemaarti adlı üyeden alıntı

Dağa için teşekkür alışkanlık.
2. Jimmy Wales örnek alman güzel yani diyosunki insanlara ücretsiz bilgi dağıtmak istiyorum?

yani,benim mesela blogumda reklam alanları var birinde wmaracının,diğerinde dizi film izlediğim bir sitenin logoları var. Zaten o kısım o yüzden oluşturuluyordu önceden,ama bazı blog sahipleri o kısmı ücretli satmaya başladığı için reklam alanı gibi oldu..

İnsanları reklamdan soğuttular,yoksa insanların reklamdan nefret ettiği falan yok..

• Üyelik 21.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Film
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 39
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

SeosyalMedya adlı üyeden alıntı

Arkadaşlara katılıyoruz. Tüm web alemi bir yana da şu film sitelerinin reklam anlayışı gerçekten araştırılası bir durum.

Reklam olabilir fakat çok reklam - Kullanıcı kaybı. Rahatsız etmicek bir şekilde olsa güzel olurdu. evet ama her insan bir düşünmüyor.
Arada varez'de olsa emek verip düşünenler var.

Ek Olarak: İnsanları reklamları sevdirebilirsiniz. Örnek; Google gösterebiliriz.
Alakalı reklamlar çıktığı sürece bu mümkün fakat siz örnek veriyorum; Oymacılık sanatı nasıl yapılır bunu arayıp alakasız reklamlar çıkıyorsa ordan ne biliyim bir kadın veya bir oyun reklamı çıkıyorsa bu insanı rahatsız edebilir. Alakalı reklamlar çıktığı sürece insanlar reklamları seviyor.

wmaraci
wmaraci

SerkanERGUN SerkanERGUN WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 2894
  • Beğeniler 1339 / 1338
  • Ticaret 249, (%100)
Benim düşüncem biraz daha farklı.. Kullanıcı ne ister adlı konuda öncelikle Kategori oluşturmalıydınız.. Sohbet sitesinde istedikleriniz, Film kategorisinde istedikleriniz, Oyun ve benzeri yapılarda gibi..

Ama ben Şahsım adıma söylemem gerekirse. Herşeyden önce Güvenilir bir alt yapıya sahip olmasını, ve öyle bir platform istiyorum ki.. İçerisinde en popüler filmlerin hd yayınları ve bölümleri olsun.. En yeni şarkılar orada yayınlansın.. En yeni amatör şarkılar orada olsun.. En yeni filmler içerisinde olsun.. Ve amaçları insan kaynaklarına dayalı olsun.. :) Amaçlarının para oluşumu bu dediklerimi esirgiyor. Para kazanması için reklam alması gerek, ve bütçesi dediğim sisteme sahip değildir v.s Ama hocam konu güzel bir konu :) Yorum yapma fırsatı buldum :) teşekkür ederim.

Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.

• Üyelik 21.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Film
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 39
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

Serkan ALAZ adlı üyeden alıntı

Benim düşüncem biraz daha farklı.. Kullanıcı ne ister adlı konuda öncelikle Kategori oluşturmalıydınız.. Sohbet sitesinde istedikleriniz, Film kategorisinde istedikleriniz, Oyun ve benzeri yapılarda gibi..

Ama ben Şahsım adıma söylemem gerekirse. Herşeyden önce Güvenilir bir alt yapıya sahip olmasını, ve öyle bir platform istiyorum ki.. İçerisinde en popüler filmlerin hd yayınları ve bölümleri olsun.. En yeni şarkılar orada yayınlansın.. En yeni amatör şarkılar orada olsun.. En yeni filmler içerisinde olsun.. Ve amaçları insan kaynaklarına dayalı olsun.. :) Amaçlarının para oluşumu bu dediklerimi esirgiyor. Para kazanması için reklam alması gerek, ve bütçesi dediğim sisteme sahip değildir v.s Ama hocam konu güzel bir konu :) Yorum yapma fırsatı buldum :) teşekkür ederim.

Teşekkür ederim Fikriniz için.

osmanyldzx osmanyldzx Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** Y**
  • Mesajlar 27
  • Beğeniler 1 / 1
  • Ticaret 8, (%100)
kullanıcılar ilk önce kendine yarıyacağı içerik olmasını isterve arkadaşımın dediği gibi reklamsız bir site ister reklamlar kullanıcıyı sıkmadan sitenin bir belli yerlerinde olup gelen ziyaretçiyi sıkmaması lazım ve arka plan sitedeki kesinlikle siyah olmaması lazım çnkü site görünümü görsellikği kulanıcıyı sitenizde tutmasını sağlar :) siyah arka plan kulanıcıyı sıkar unurma aklında bulunsun :)

davutkara davutkara Öğrenci Kullanıcı
  • Üyelik 15.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 329
  • Beğeniler 20 / 68
  • Ticaret 1, (%100)
reklamsız yada reklamları boğmayacak sade basit bir site insan aradığını bulacak. Ha aksine şu yeni çıkan metro tasarımları 3-4 sütunlu olanlar hiç bir anlam veremiyorum onlara adam nereyi okuyacağını karıştırıyor.

Örnek güzel bir site vereyim dizimag çoğunuz bilir. İşlerini gayet güzel yapıyorlardı parayıda kırıyorlardı ama hakediyolardı bence telif yediler gittiler ama ben o derece işini kaliteli yapan bir yer görmedim. Filmde geçen müzikleri dahi belirliyor ve siteye koyuyorlardı çok güzel bir hiyerarşisi vardı. Ama işte telif ne dersin, yapımcıda haklı.

davutkara.com | DAVUT KARA BLOG | Wordpress Uzmanı

MeteErdem MeteErdem Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 19.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ticaret, Serbest
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 40
  • Beğeniler 15 / 12
  • Ticaret 0, (%0)
Reklamsız bir siteyi elbette bütün kullanıcılar ister. Ama günümüzde reklamsızı geç, dev bannerlarla, hatta siteye girişte pat diye adamın suratına çarpar gibi çıkan "facebook sayfamızı beğendiniz mi ? :)" şeklinde yüzsüz olaylarla kullanıcıya muamele yapıldığı için bence edebinde ve yerinde reklam anlayışı uygulayan siteler tercih sebebidir.

Bir kullanıcı film izleyecek diyelim. Googleda aynı filme ait binlerce sonuç çıkıyor. Hadi ikinci sayfaya geçmese bile ilk sayfadaki sonuçlardan en yerinde reklam kullanan, en az rahatsızlık veren siteyi seçecektir.

Cadde Media Cadde Media Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek MAKİNA RESSAMI
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 916
  • Beğeniler 4 / 154
  • Ticaret 14, (%100)
Arkadas konuyu acmis ama herkez reklam icerigine takildi. Orda baska sorularda var

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al