Merhabalar,
Adsense hesabı olmayan o kadar çok arkadaşımız var'ki bilindiği gibi adsense'de almak bir o kadar'da zor malesef'ki, ben sizlerin adsense hesaplarını bizzat kendim alıyorum ve sorunsuz olarak kullanmanıza olanak sağlıyorum.
Adsense hesabı olmayanlar, adsense hesabı almak isterse eğer'ki PM ile bana geri dönüş yaparsa kendilerine adsense ile alakalı olarak bilgi sahibi yapmak ve hesap almaları için ise yardımcı olmak isterim.
Şuanda 4 farklı adsense hesabım var teamwiever kullanan arkadaşlar baglanarak bakabilirler. PIN'li hesap olmalarından ziyade içerisinde 100, 135, 271 TL bakiye'de bulunan hesaplardır.
Adsense konusunda eğer'ki bir hesabınız olsun isterseniz (ücretli) PM ile bana ulaşmayı deneyin, kesinlikle sahtekarlık ve yalan/dolan söz konusu bile değil. Neticesinde işimiz Google ile başlayacak ve Adsense ile bitecektir.
Lütfen mesajı daha dikkatli okuyarak ve (daha sonra ancak, bilgi amaçlı, param yok borç olurmu, param oldugu zaman dönerim) gibi cümleler ile bana geri dönüş yapacak olan kişiler bana hiç bir şekilde mesaj atmasınlar.
Herkesin vakti kendine değerli olup, kimse kimseye vakit harcamak zorunda değildir. Bunu yazma sebebim ise, meraklı olan arkadaşların meraklarına bir nebze bile olsun bir dur artık demeleri için bir uyarıdır.
Forum dışarısında olan kayıtsız olan kullanıcılar ve ziyaretçiler skype adresi üzerinden bana ulaşabilir ve detaylı olarak bilgi sahibi olabilirler.
Telefon : 0532 308 90 30