27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Benim arkadaşım google türkiye ofisine başvuru yaptı. yazılım mühendisliğini bitirmişti. mülakatta bi tane java kod döngüsü yazmışlar tahtaya. buradaki sorunu bul demişler. süre sınırı yokmuş. bi türlü bulamamış. meğerse kodda hiçbir hata yokmuş. eğer buradaki sorunu ben bulamadım diye itiraf etse yada hiçbir sorun göremedim dese alacakmış işi ama inat etmiş bulucam diye. adamların mülakat red kararları kodlama bilgisi zayıf şeklinde değil işbirliğine ve kendini geliştirmeye yatkınlık yeteneği zayıf şeklindeymiş :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Eee dünyanın en iyisi en başarılı arama motoru boşuna olmadılar.
Kimler geldi kimler geçti sonuç hüsran adamların vizyonu misyonu belli bu hedeflerde ilerliyorlar bence örnek alınacak organizasyon bunun yanında microsoft ta öyle bir firma.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
V** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ağırlıklı olarak reklam işiyle meşguller ve Doodle belki de en büyük sorumlulukları. Ayrıca kazanacağınızı sandığınız para da o kadar yüksek değil. Dil konusunda haklısınız, İngilizceniz çok iyi olmalı fakat dediğim gibi başvuracaklar beklentilerini yüksek tutmasın. Tecrübe konuşuyor.
adobewordpress.com ~ “güncel tasarım okulu”
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
V** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Troublet adlı üyeden alıntı
evet hocam ama maaşı kazanılıcak parayı neden çok vermezler paraları olmadığı içinmi ? hayır. onunla alakalı da kesin bişeyler düşünmüştürler her konuda düşünüp uyguladıkları bişeyler var. reklam konusunda zaten meşgul olmalarına bile gerek yok bence google ana sayfasında veya hizmetlerinden birinde ufak bir reklam sayesinde istedikleri kişiye istedikleri sayıda ulaşırlar :)
Demek istediğim Google'a girdiğinizde arama motoru algoritmaları üzerinde değil, başka detaylar üzerine çalışırsınız. Tabii bu Türkiye ofisi için geçerli.
Para çok vermemelerinin sebebi belli zaten. Bu tarz büyük oluşumlarda hiyerarşik bir düzen vardır. Yıllandıkça çok kazanırsınız. Profesyonel tüm şirketlerde vardır bu.
Kısaca Google'ı gözünüzde büyütün ancak Google Türkiye'yi gözünüzde o kadar büyütmeyin.
adobewordpress.com ~ “güncel tasarım okulu”