-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Merhaba arkadaşlar, paravan blog olayını daha yeni yeni yapmaya başladım kendim 2,3 adet wordpress, blogger blogları açtım bunlara 3,5 tane özgün yazı girdim.
Şimdi ise bu bloglarda yazımı nasıl paylaşmalıyım?
Mesela ben 10 dakika sonra siteme özgün bir makale giricem bunu direk kopyala yapıştır olarak altına kaynak vererek mi yapmalıyım? Örnek verebilecek arkadaşlar varsa çok memnun olurum..
owner of opensourceprojects.org & arduinoproject.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Paravan bloglar hep özgün olacak ve oradan kelime bazlı link verilecek kendi sitenize.
Bloglarda tanıtım yazısı yazacaksınız özgün, içine kendi sitenizin kelimelerini ekleyeceksiniz. Sürekli aynı linki vermeyiniz, alt sayfalarında linklerini eklerseniz iyi olur diye düşünüyorum.
Birde sürekli kelime değil de dediğiniz gibi , Tanıtım yazısının en altına Kaynak diye belirtmenizde + olumlu sonuç verir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
e** y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Paravan blog yaptıysan ilk önce o siteleri güncel tut alexa falan düşsün daha sonra bloglara yazını paylaşırsın nasıl mı özgün bir konu girersin o konuda yazı içinde anahtar kelimelere bağlantı eklersin böyle.
~V''^~V^V'^~-----------------
http://ircdforum.com - http://hobichat.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
mutluhanbiter adlı üyeden alıntı
Paravan bloglar hep özgün olacak ve oradan kelime bazlı link verilecek kendi sitenize.
Bloglarda tanıtım yazısı yazacaksınız özgün, içine kendi sitenizin kelimelerini ekleyeceksiniz. Sürekli aynı linki vermeyiniz, alt sayfalarında linklerini eklerseniz iyi olur diye düşünüyorum.
Birde sürekli kelime değil de dediğiniz gibi , Tanıtım yazısının en altına Kaynak diye belirtmenizde + olumlu sonuç verir.
Peki ben kendi yazdıgım bir yazıyı yayınlayıp kaynak olarak sitemi belirtsem bu alıntı olarak görünüp zarar vermez mi sitelere?
owner of opensourceprojects.org & arduinoproject.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Haber sitelerini düşünün onlarda aldığı haberlerin altına kaynak belirtiyor. Sorun olacağını sanmıyorum ama diğer arkadaşlarında yorumlarını almak gerekir.