lostyazilim

yorum grubu

1.361 Mesajlar 165.941 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

jobetevrag jobetevrag WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** U**
  • Mesajlar 511
  • Beğeniler 34 / 85
  • Ticaret 10, (%100)
merhaba, gruba katılabilir miyim?

wmaraci
reklam

ibo71 ibo71 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek kendi halinde
  • Konum Kırıkkale
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1051
  • Beğeniler 930 / 196
  • Ticaret 14, (%100)

jobetevrag adlı üyeden alıntı

merhaba, gruba katılabilir miyim?

jobetevrag gruba katılmıştır.

dijitalblog dijitalblog dijitalblog.com Kullanıcı
  • Üyelik 20.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek E-Ticaret Uzmanı
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 304
  • Beğeniler 96 / 96
  • Ticaret 7, (%100)

Süha Mete adlı üyeden alıntı

Amaç zaten index almış yazılara tekrar google botunu getirmek ve sıralamalarda yükselmek. Trustrank domain authority yükseltmek. Ancak yazıların eskiyebilmesi için hem de güzel yazılar yazabilmemiz için sitelerdeki durumlara baktığımda(kendi sitem dahil) biraz vakit gerektiğini düşünüyorum.

katılıyorum. Yorum yapılacak yazı kalmadı sitemde ve artık neredeyse kopyala yapıştırla hafif değişiklik yaparak günlük bir adet konu girmeye başladım.

serhatatik.com.tr / eticarethocasi.com / vedijital.com / dijitalblog.com / eticaretseruveni.com

jobetevrag jobetevrag WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** U**
  • Mesajlar 511
  • Beğeniler 34 / 85
  • Ticaret 10, (%100)
24 Ocak yorumlarımla siftahımı yaptım..
ibo71

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 18.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek kendi halinde
  • Konum Kırıkkale
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1051
  • Beğeniler 930 / 196
  • Ticaret 14, (%100)

İbrahim bir iki hafta beklesek mi içerik girmek için. Herkes google'da ilk sırada olmak istediği yazıları yayınlasın atıyorum iki hafta boyunca. Ondan sonra o yazılara yapılan yorumlar fayda gösterir. Ne dersiniz?

Ek Olarak: Bir nevi nadasa bırakmak gibi. İki hafta boyunca sadece google a oynamasını istediğimiz hit getirecek yazıları girelim ardından devam edelim.

dijitalblog adlı üyeden alıntı

katılıyorum. Yorum yapılacak yazı kalmadı sitemde ve artık neredeyse kopyala yapıştırla hafif değişiklik yaparak günlük bir adet konu girmeye başladım.

Süha Mete dijitalblog gruptaki herkes sizinle aynı şeyi düşünmediği için bu dediğinizi yapamayız birlik beraberlik bütünlüğü bozulur. Ama eğer içerik sıkıntısı veya içeriklerin biraz eskimesi gerektiğini düşünüyorsanız yorum yerine +1 desteği almanızı sağlayabilirim bir süreliğine

Ek Olarak: 24 ocak yorumları atılmıştır.

SuhaMete SuhaMete SEO Danışmanı Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 2548
  • Beğeniler 21 / 535
  • Ticaret 76, (%100)

ibo71 adlı üyeden alıntı

Süha Mete dijitalblog gruptaki herkes sizinle aynı şeyi düşünmediği için bu dediğinizi yapamayız birlik beraberlik bütünlüğü bozulur. Ama eğer içerik sıkıntısı veya içeriklerin biraz eskimesi gerektiğini düşünüyorsanız yorum yerine +1 desteği almanızı sağlayabilirim bir süreliğine

Ek Olarak: 24 ocak yorumları atılmıştır.

Diğer kişiler yorumlarını özelden sana yaptılar ve hepsi devam diyorsa tamam ama birşey dememişlerse, davet ettim grubu düşüncelerini açıklamaları için. Ayrıca niye korkuyorsun grubun dağılacağı hakkında onu detaylı yazmadın. Son olarak da amacımı anladın değil mi? Yeni yazılara yapılan yorumlar faydasız vs muhabbetini yani.

3 şey dedim 3üne cevap ver ki senden öğrenmek istediğimi tam olarak öğreneyim. Gördüysen aynı sorular dönüyor düzgünce iletişim kurmadığımız için :)

• Üyelik 31.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 2548
  • Beğeniler 21 / 535
  • Ticaret 76, (%100)

hackxien adlı üyeden alıntı

Zaten bence sadece günlük yazılara değil önceki yazılara da yorum atarsak o yazılar da geride kalmamış olur.

Hackxien bir yorumunun ilk cümlesinde sen ara vermemiz gerek sonraki cümlelerinde ara vermeye gerek yok yazmışsın. Yani bir çelişki olmuş orada. Senin düşüncen nedir? Şahıs şahıs sormaya başladım artık :)

• Üyelik 18.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek kendi halinde
  • Konum Kırıkkale
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1051
  • Beğeniler 930 / 196
  • Ticaret 14, (%100)

Diğer kişiler yorumlarını özelden sana yaptılar ve hepsi devam diyorsa tamam ama birşey dememişlerse, davet ettim grubu düşüncelerini açıklamaları için. Ayrıca niye korkuyorsun grubun dağılacağı hakkında onu detaylı yazmadın. Son olarak da amacımı anladın değil mi? Yeni yazılara yapılan yorumlar faydasız vs muhabbetini yani.

3 şey dedim 3üne cevap ver ki senden öğrenmek istediğimi tam olarak öğreneyim. Gördüysen aynı sorular dönüyor düzgünce iletişim kurmadığımız için :)

Kimseye özelden sormadım Sühe Mete ama konu içinde 1 kişinin buna karşı bir fikir sergilemesi benim bu duruma olan yaklaşımımı belirlemiştir. Bende ara verilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Bir korkum yok ama belli bir zaman girdiğinde aynı ekibin toplanamayacağını düşünüyorum. Madem demokrat bir ülkede yaşıyoruz benim için grubun çoğunluğunun ne dediği önemlidir.
Sen herkesin fikrini sormuş isen yada soracaksan sana gelen cevaplara göre beni bilgilendirmeni rica ediyorum takipteyim.

Ek Olarak:

Kimseye özelden sormadım Sühe Mete ama konu içinde 1 kişinin buna karşı bir fikir sergilemesi benim bu duruma olan yaklaşımımı belirlemiştir. Bende ara verilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Bir korkum yok ama belli bir zaman girdiğinde aynı ekibin toplanamayacağını düşünüyorum. Madem demokrat bir ülkede yaşıyoruz benim için grubun çoğunluğunun ne dediği önemlidir.
Sen herkesin fikrini sormuş isen yada soracaksan sana gelen cevaplara göre beni bilgilendirmeni rica ediyorum takipteyim.

• Üyelik 31.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 2548
  • Beğeniler 21 / 535
  • Ticaret 76, (%100)
Özelden yazacağız o zaman. Hackxien buraya yazarsan sevinirim. Karar verilene kadar değişmeden devam ediyoruz :)

Ek Olarak: 24 ocak yorumları yapıldı ayrıca.
ibo71

kişi bu mesajı beğendi.

hackxien hackxien WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek İçerik Yöneticisi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad K** C**
  • Mesajlar 265
  • Beğeniler 50 / 90
  • Ticaret 0, (%0)

hackxien adlı üyeden alıntı

24 ocak yorumları yapılmıştır.

Bence de ara vermemeiz lazım,çünkü sitenin aktifliği gerçekten işe yarıyor,google ve alexa da devamlı site aktiflikten dolayı ilerleme gösteriyor. Bence ara vermek yerine daha da çoğalmamız gerekiyor.

Örnek bu ayın başında alexada 10 binlerdeydim,şu anda 4 binlerdeyim. :)

bunu söylüyorsan yazım yanlışı yaptım "ara vermememiz" olacak yani bence devam edilmeli,sonuçta sadece yorum için değil kendi sitelerimiz için güncelleme yapmalıyız,ben inanılmaz bir yoğun tempoda çalışıyorum ( mutlaka aranızda vardır benim gibi çalışan) ama 1 tane de olsa konu girip hem google için hem yorumlar için hem de sitem için güncel tutmaya çalışıyorum.Belki farkındasınızdır yoğunluktan yorumlarımı işe gitmeden 7 gibi atıyorum.Eğer sitelerimiz için bir gelecek düşünüyorsak zaten hergün birşeyler yapmalıyız,sadece burda yorum yapılacak diye konu güncellemek zaten saçma. Ama eğer ki sadece hobi olsun nasıl olsa 1 yıl dayanmaz kapatırım bloğumu/sitemi diyorsanız buna hiç bulaşmayın bence,bizim de zamanımızı almayın hiç olmazsa.Ben seneler için planlarımı şimdiden hazırlıyorum,sadece wordpress adına değil,birçok eklenti üzerine çalışma yapıyorum ve düşüncem olursa Türkiye'nin en geniş arşivli eklenti sitesi olmak,bunun için uzun vadeli planlar tasarlıyorum. O yüzden bu yorum muhabbeti benim için sadece başlangıç,ısınma dönemi,sitemin google a bir nevi tanıtımı.Ayrıca illa heryeni atılan konuya da yorum girmek şart değil,ben illa kurcalıyorum nerde eski konu varsa daha çok onlara bakmaya çalışıyorum ki onlar da değer kazansın birşekilde. Umarım anlatabilmişimdir düşüncelerimi. Saygılar herkese.
ibo71 jobetevrag

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al