lostyazilim
tr.link

Domain/Hosting neden tamamen satın alınamıyor?

6 Mesajlar 1.227 Okunma
lstbozum
tr.link

ZehraNur ZehraNur -Kitap Yazarı- Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / K
  • Meslek Yazar
  • Konum Kastamonu
  • Ad Soyad Z** K**
  • Mesajlar 167
  • Beğeniler 39 / 61
  • Ticaret 10, (%100)
Arkadaşlar, bu konuyu nereye açayım bilemedim bende buraya açtım. Domain/Hosting alırken her ay yada her sene v.s neden ücret ödüyoruz? Neden tamamen satın alma yok? Yada var mı?

- Çocuk kitabı yazarı - 
wmaraci
reklam

FatihC FatihC Yazılım-Tasarım-Matbaa Kullanıcı
  • Üyelik 20.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad F** C**
  • Mesajlar 99
  • Beğeniler 9 / 12
  • Ticaret 0, (%0)
domaini 10 yıl regleyebiliyorsun.Hosting işindede her iki yılda bir gelişen teknoloji ile sunucular yenileniyor bu nedenle sunucu almak yerine, firma güvenilir ise 10 yılda hosting kiralarsın.

Kumrat Kumrat asliyet.com Kullanıcı
  • Üyelik 16.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Web Developer - Kurumsal
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad V** A**
  • Mesajlar 689
  • Beğeniler 135 / 134
  • Ticaret 52, (%100)
Cünkü sabit bi durum söz konusu değil düşünsene bi domain alıyorsun bi kaç yıl uğraşıyorsun sonra cöplük yapıyorsun hatta unutuyorsun o isim sonsuza kadar kullanılmıyor her kezde bu şekilde olsa alacak domain kalmaz zaten sürekli yeni uzantılar cıkıyor domain sıkıntısı var öle bişey olsa bt cöker hosting içinde tamamen çalışacağın firmaya ait kaç yıllık istersen o kadarlık yaptırırsın. uzun vadeli çalışmıyorlar niye cünkü sunucu değişmek gerekir veya dolar yükselir zarar eder bir çok nedenleri var aslında bu konuların hosting ve domain almayı düşünüyorsan yardımcı olabilirim deneme için hosting verebilirim 1 aylık sonra istersen satın alırsın

Telegram Üzerinden Dolar Kazanmak İstermisiniz? https://t.me/kazancrehberiyim

ZehraNur ZehraNur -Kitap Yazarı- Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / K
  • Meslek Yazar
  • Konum Kastamonu
  • Ad Soyad Z** K**
  • Mesajlar 167
  • Beğeniler 39 / 61
  • Ticaret 10, (%100)

Kumrat adlı üyeden alıntı

Cünkü sabit bi durum söz konusu değil düşünsene bi domain alıyorsun bi kaç yıl uğraşıyorsun sonra cöplük yapıyorsun hatta unutuyorsun o isim sonsuza kadar kullanılmıyor her kezde bu şekilde olsa alacak domain kalmaz zaten sürekli yeni uzantılar cıkıyor domain sıkıntısı var öle bişey olsa bt cöker hosting içinde tamamen çalışacağın firmaya ait kaç yıllık istersen o kadarlık yaptırırsın. uzun vadeli çalışmıyorlar niye cünkü sunucu değişmek gerekir veya dolar yükselir zarar eder bir çok nedenleri var aslında bu konuların hosting ve domain almayı düşünüyorsan yardımcı olabilirim deneme için hosting verebilirim 1 aylık sonra istersen satın alırsın

Teşekkür derim açıklamanız için. Ben aldım kurdum siteyi. Sadece aklıma takıldı. Bir de merak ettiğim ücretler her sene artıyor mu ? Yoksa sabit mi?

- Çocuk kitabı yazarı - 
wmaraci
wmaraci

kubilayinfo kubilayinfo Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek ------
  • Konum Elazığ
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 275
  • Beğeniler 0 / 23
  • Ticaret 0, (%0)
Sabit bir protokol yok çünkü.

Kumrat Kumrat asliyet.com Kullanıcı
  • Üyelik 16.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Web Developer - Kurumsal
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad V** A**
  • Mesajlar 689
  • Beğeniler 135 / 134
  • Ticaret 52, (%100)

ZehraNur adlı üyeden alıntı

Teşekkür derim açıklamanız için. Ben aldım kurdum siteyi. Sadece aklıma takıldı. Bir de merak ettiğim ücretler her sene artıyor mu ? Yoksa sabit mi?

çalıştığınız firmaya göre değişir dolar üzerinden aldıysanız dolar kuruna göre fiyat farkı olabilir. TL üzerinden de olursa yine çalıştığınız firmanın hizmet anlayışına göre değişir ben 5 yıldır fiyatları sabitledim :) hiç artırmıyorum

Telegram Üzerinden Dolar Kazanmak İstermisiniz? https://t.me/kazancrehberiyim
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al