lostyazilim
tr.link

Google’ın Dünyayı Ele Geçireceğinin 10 Kanıtı

21 Mesajlar 4.321 Okunma
acebozum
tr.link

tashift00 tashift00 WebYapımcısı Kullanıcı
  • Üyelik 04.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek SEO & Grafik
  • Konum Konya
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 1447
  • Beğeniler 188 / 280
  • Ticaret 62, (%100)
Hayal dünyanıza gerçekten hayran kaldım.Belki ileride Dünya'yı siz ele gecirirsiniz :D :D

wmaraci
reklam

JackkerL JackkerL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 219 / 526
  • Ticaret 16, (%100)

Troublet adlı üyeden alıntı

hocam niye ama ya. gerçektende gerçek değil mi yani. teori üretelim biraz işi kötü yanından ve ciddiye alarak düşünelim. gerçekten adamlar kimin saat kaçta tovalete girip te ne yaptıgını izler hale gelmiş. niyetleri kötü olsa istedikleri ülkeyi çok kısa zamanda istediği tehditle yokedebilir. belki de geleceğe yönelik planları var. şuanda bu planların temellerini geliştiriyorlardır. kötü yönde düşünürsek böyle gerçekten. öyle bir sistem yapmışlar ki. sen bile diyorsun işte gerçek sanan arkadaşlar diye söylüyorsun. sen bile gerçek değil bunlar diyorsun. senin bunların gerçek olmadığına , ya da google in böyle şeyler yapmıyıcağına senin inanmanı sağlamışlar adamlar. yapamazlarmı. yapıyorlar işte.

Öncelikle yorum yazıp tartışma başlattığın için teşekkürler,tartışmadan ulaşılan sonuçtan süphe edilir.Her neyse,

Google böyle birşey yapacak olsa beni buna inandırmaz,aksine insanlarda "yok canım google öyle şey yapmaz" psikoloji oluşturur. Filmlerde gösterilen çoğu sahne ve işkence (özellikle polisiye filmlerinde) sahneleri insanlara gösterilirki, insanlar film'de gördüğü birçok abartının yanında bu sahnelerinde abartı olduğu düşüncesine varır. Bu dediğine örnekti,geçelim. Google şuanda dünyaya sahip zaten, yani dünyaya sahip olmak demek bi tahta oturup emir verip yer yüzünde ki herşeye sahip olmak değil. Google dünyada ki en değerli bilgilerden, en değerli yetkilere kadar herşeye sahip zaten. Fakat çıkıpta "ben kralım,ne dersem o olur" derse şayet,insanlar ayağa kalkar, rakip firmaları 3 günde bitirir google'ı. Google'ı büyük yapan insanlardır. Eğer google insanlara "ben sizin kralınızım" derse insanlar hoş karşılamaz ve krallık tacı yandex gibi başka firmalara geçer.

Sonuç olarak demek istediğim; google zaten dünyaya hakim, fakat taht'dan indirilmemesi için sizlere değer verdiğini göstermesi gerek.
bjlkl

kişi bu mesajı beğendi.

Troublet Troublet AllahümmeSalliÂlâMuhammed Kullanıcı
  • Üyelik 31.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci-Çalışan
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 348
  • Beğeniler 0 / 63
  • Ticaret 0, (%0)

JackkerL adlı üyeden alıntı

Öncelikle yorum yazıp tartışma başlattığın için teşekkürler,tartışmadan ulaşılan sonuçtan süphe edilir.Her neyse,

Google böyle birşey yapacak olsa beni buna inandırmaz,aksine insanlarda "yok canım google öyle şey yapmaz" psikoloji oluşturur. Filmlerde gösterilen çoğu sahne ve işkence (özellikle polisiye filmlerinde) sahneleri insanlara gösterilirki, insanlar film'de gördüğü birçok abartının yanında bu sahnelerinde abartı olduğu düşüncesine varır. Bu dediğine örnekti,geçelim. Google şuanda dünyaya sahip zaten, yani dünyaya sahip olmak demek bi tahta oturup emir verip yer yüzünde ki herşeye sahip olmak değil. Google dünyada ki en değerli bilgilerden, en değerli yetkilere kadar herşeye sahip zaten. Fakat çıkıpta "ben kralım,ne dersem o olur" derse şayet,insanlar ayağa kalkar, rakip firmaları 3 günde bitirir google'ı. Google'ı büyük yapan insanlardır. Eğer google insanlara "ben sizin kralınızım" derse insanlar hoş karşılamaz ve krallık tacı yandex gibi başka firmalara geçer.

Sonuç olarak demek istediğim; google zaten dünyaya hakim, fakat taht'dan indirilmemesi için sizlere değer verdiğini göstermesi gerek.

aynen çok harika konuştun ama insanımızın çoğunda "yok canım google öyle şey yapmaz" psikolojisi var bence yine de. bu bizdede var ama yabancı ülkelerde daha da çok vardır.
google zaten ben kralınızım demeden bunu belli etmeden dünya yönetimini elinde sürekli tutucaktır. (insanlara hiç bişey belli etmeden). ama bu geliştirdiği mikro lenslerle, herkezin cebindeki androidle. ses tanıma teknolojisiyle vs. insanların artık ona karşı ayaklanma yapamıyacağı hale geldiğinde asıl o zaman istediğine ulaşmış olucaktır. şuan yaptıkları gidişat olarak eğer kötü yönde düşünürsek bunu gösteriyor .

teymir teymir WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Online Reklam Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 125
  • Beğeniler 21 / 31
  • Ticaret 0, (%0)
Ben de Google kurucuları Larry Page ve Sergey Brin'in Yahudi olduğunu söyleyeyim tam olsun ;)

Semsector.com - SEM - SEO - Sosyal Medya
wmaraci
wmaraci

JackkerL JackkerL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 219 / 526
  • Ticaret 16, (%100)

Troublet adlı üyeden alıntı

aynen çok harika konuştun ama insanımızın çoğunda "yok canım google öyle şey yapmaz" psikolojisi var bence yine de. bu bizdede var ama yabancı ülkelerde daha da çok vardır.
google zaten ben kralınızım demeden bunu belli etmeden dünya yönetimini elinde sürekli tutucaktır. (insanlara hiç bişey belli etmeden). ama bu geliştirdiği mikro lenslerle, herkezin cebindeki androidle. ses tanıma teknolojisiyle vs. insanların artık ona karşı ayaklanma yapamıyacağı hale geldiğinde asıl o zaman istediğine ulaşmış olucaktır. şuan yaptıkları gidişat olarak eğer kötü yönde düşünürsek bunu gösteriyor .

Tabi,bu dediğin cebine koydukları telefonlardan o lenslere kadar herşey google'ın elinde olacağını düşünürsek "ha" dese kötü karakter kahkasıyla, yıldırımlar çakabilir

MelikhanMutlu MelikhanMutlu Electrical Engineer Kullanıcı
  • Üyelik 14.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** M**
  • Mesajlar 35
  • Beğeniler 3 / 8
  • Ticaret 0, (%0)
güzel bi yazı olmuş ama :) :)

• Üyelik 31.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci-Çalışan
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 348
  • Beğeniler 0 / 63
  • Ticaret 0, (%0)

teymir adlı üyeden alıntı

Ben de Google kurucuları Larry Page ve Sergey Brin'in Yahudi olduğunu söyleyeyim tam olsun ;)

o zaman tamamdır kurduğum teori tam uyuyor :) google in dünyayı eline alma planının asıl kaynağı yahudiler. siyonist düşünceye sahip yahudilerin amacı ta osmanlıdan öncesinden beri adamların hedefi buydu zaten. google da dünyayı ele geçirebilmek için harikulade bir araç :). çoktan ele geçirmişler çoktan istediklerine ulaşmışlar gibi bir durum var şuan. hala da geliştiriyorlar. bakalım Allah sonumuzu hayreylesin :)
Zalimjojo

kişi bu mesajı beğendi.

Hucukii Hucukii </ismailcaakir> Kullanıcı
  • Üyelik 14.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad İ** Ç**
  • Mesajlar 382
  • Beğeniler 57 / 78
  • Ticaret 8, (%100)
Google Fransa'ya rest çekmiş bir site dize getirmiş bir site , bu adamların yapabileceklerinden korkmak lazım :) Fransa'ya sizi internetten silerim diyip tir tir titrettirmiş bir harika :)

Develops everything always..

deeprock2 deeprock2 runApp Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Mobil ve Web Geliştirme
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad F** M**
  • Mesajlar 1100
  • Beğeniler 271 / 270
  • Ticaret 12, (%100)
Dünyayı zaten şuan siyonistler yönetiyor. Örnek olarak müslümanların çoğunlukta olduğu devletlere bakmanız yeterlidir. Sözde siyonizm karşıtı devlet yöneticilerinin, Filistin'e İsrail 200 füze attığında tv başında gözleri dolmuştur; fakat o ay siyonist sistemin destekçilerine en az 200.000 füzelik ticari kazanç sağlatıp İsrail ordusuna yardım yapmalarını da dolaylı olarak sağlamışlardır.

Görünen köy klavuz istemez. Amaçları en mükemmel yapay zekaya kavuşmak ve dünyayı gözetleyip yönetmek...

• Üyelik 31.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci-Çalışan
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 348
  • Beğeniler 0 / 63
  • Ticaret 0, (%0)

deeprock2 adlı üyeden alıntı

Dünyayı zaten şuan siyonistler yönetiyor. Örnek olarak müslümanların çoğunlukta olduğu devletlere bakmanız yeterlidir. Sözde siyonizm karşıtı devlet yöneticilerinin, Filistin'e İsrail 200 füze attığında tv başında gözleri dolmuştur; fakat o ay siyonist sistemin destekçilerine en az 200.000 füzelik ticari kazanç sağlatıp İsrail ordusuna yardım yapmalarını da dolaylı olarak sağlamışlardır.

Görünen köy klavuz istemez. Amaçları en mükemmel yapay zekaya kavuşmak ve dünyayı gözetleyip yönetmek...

aynen öyle hocam şüphe yok ki bu durum böyle. ama vakti geldiğinde Allah ellerinden alıcak.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al