-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar.
Blogumdaki yazılarım başka kullanıcı tarafından çalınıyor. Üstelik benim adsense reklamlarımla birlikte kendi blogunda yayınlıyor.
Etiketler gizli olmasına rağmen etiketlerim de o blogda aynen kullanılıyor. Başka forumdaki arkadaşlar bot aracılığıyla yapıldığını söylediler. Bunu engellemem için izin verilen site yöneticisinden sadece yayınlanmasını istediğiniz blogların ve sitenin adreslerini gir dediler.
Ancak ben izin verilen siteler sekmesini bulamıyorum. Youtube üzerinden adsense açtığım için olabilir mi. Bu durumdan nasıl kurtulurum. Acil yardım lütfen.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Benim de başımda böyle bi bela var içerik çalıyor da reklamı ne diye alıyorlar anlamadım konuyu takipteyim.
2 Dakika Adam Ol Desem "Kaç Dakikam Kaldı"diye Soracak İnsanlar Var...
Şener Şen
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çözümü nedir, zararı olur mu bizim adsense hesabımıza
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bir sitede gördüm, eğer konulara Google Yandex gibi arama motorları üzerinden giriliyorsa içeriği gösteriyor. Direk girdiğinizde ise erişimi engelliyor. Bu sayede konuların çalınmasıda engellenmiş oluyor. Bakmak isteyen varsa pmden sitenin adresini verebilirim.
Ayrıca içerikleri çalan siteyi şikayet etmeyi ve yeni makale paylaştığınızda hemen pinglemeyi unutmayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
arama motoru optimizasyonu
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aslında basit bir çözüm var. Sitenin temasına girip bir iki class isminde değişiklik yap. (Özellikle senin yazilari çaldığı kısımda ) örnek senin yazi başlığın
sayfa başlığı
Class yazan yerdeki baslik ismini değiştir. Tema değiştirmen veya editlemen %70 botu patlatir.
r10 - kenanagkurt | EmirWebTasarim.com