lostyazilim
tr.link

13 Yaşında domainim ile ne yapabilirim

33 Mesajlar 3.992 Okunma
acebozum
tr.link

lnx lnx kimya tek. Kullanıcı
  • Üyelik 16.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek kimya tek.
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad Ç** Ç**
  • Mesajlar 179
  • Beğeniler 24 / 23
  • Ticaret 3, (%100)
Sohbet, çöpçatan sitelerinden istediğinizi alamazsınız bence. Facebook bu kategoriyi öldürdü, en iyisi aşk-ilişkiler üzerine yazılar yayınlamanızdır. Biraz para varsa ilişki uzmanı, psikoloji öğrencisi vs tutup, soru-cevap bölümüyle desteklenmeli. Domaninin de etkisiyle kısa sürede başarı yakalanabilir.

Dediğiniz mantıklı facebook öldürdü yorumun için teşekkür ederim
Okeskin

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

kohreg kohreg WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 519
  • Beğeniler 216 / 86
  • Ticaret 11, (%100)

OkanKeskin adlı üyeden alıntı

Sohbet, çöpçatan sitelerinden istediğinizi alamazsınız bence. Facebook bu kategoriyi öldürdü, en iyisi aşk-ilişkiler üzerine yazılar yayınlamanızdır. Biraz para varsa ilişki uzmanı, psikoloji öğrencisi vs tutup, soru-cevap bölümüyle desteklenmeli. Domaninin de etkisiyle kısa sürede başarı yakalanabilir.

bu fikire katılıyorum.
Okeskin

kişi bu mesajı beğendi.

www.gamerozzi.com eSpor ve Oyun Haberleri - www.fikkr.com Girişimcilik Ekosistemi Sitesi.

Ahmet Ahmet ▪ illâ edep, illâ edep! Kullanıcı
  • Üyelik 01.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Proje Yönetimi
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 1279
  • Beğeniler 386 / 731
  • Ticaret 29, (%100)
Alan adıyla uyumlu olacak en sağlıklı proje sohbet, arkadaşlık sitesidir. Arkadaşlık siteleri Facebook, Twitter çıktığı günden sonra pek ilgi görmemeye başladı. Genel forumlarda aynı şekilde. IRC ekibin varsa, halen daha birşeyler yapabilirsin mIRC adına ama İnternet Relay Chat'de son demlerini yaşıyor artık. Yerinde olsaydım kaliteli bir sohbet sunucusu açardım. Sohbet.net, mIRCTurk, Zurna gibi Türkiye'de IRC dalında herkesin bildiği gibi bir marka olabilirsin. Ama bunun için domain yetmez. Unreal uzmanı bir arkadaşın olması gerekir bu kişi IRCServices sorunlarınıda çözecek aynı zamanda.

Sana özgü tasarımda bir sohbet sitesi olacak, eschat lisansıda satın alacaksın. Sunucuyu herkesin yaptığı gibi 50 tane bot atarak açmayacaksın. Sadece 4-5 Eggdrop botun olacak. Bunlar Radyo, Güvenlik, Kelime, Oyun ve Eğitim botu olacak. Açılış kanalların yine 6-7 tane olmamalı. Sunucu girişinde 2 kanal açılsın yeter. Özelliklede açılışa oyun kanalları eklenmemeli.

Sunucuna özel bir tane mIRC Script yazdırmalısın, ama çok sade ve kullanışlı olmalı. SiberTR'nin 2008 yılında kullandığı PAPATYA v5 scripti bulup incelerseniz demek istediğimi anlarsınız. Beni mIRC'e sevdiren, oralara alıştıran tek şey bu script olmuştur.

Yönetim ekibin seviyeli kişiler olmalı ve mümkün olduğu kadar kanal genelinde muhabbetlerden kaçınmalı. Ancak bu şekilde yönetimin saygınlığını elinde tutabilirsin.

Aklıma gelen tek mantıklı proje bu oldu. Eğer bu projeye gireceksen hedef kelimelerin olacak, Sohbet, Chat, mirc olarak girmeyeceksin. Bu üçünden birini hedef kelime olarak belirleyip alt hedef kelimelerinde yükselmeye çalışacaksın. Mirc eskisi kadar ilgi görmez bu yüzden Sohbet kelimesini kullanabilirsin. Hedef kelimelerin ise; Sohbet, Canlı Sohbet, Kameralı Sohbet, Görüntülü Sohbet gibi kelimeler olmalı.

İyi bir Helper ekibin olmalı ve sohbet sunucularında ki Help kanalın gerçekten kullanıcılarına yardım sunabilmeli. Flört ismiyle arkadaşlık, sohbet, chat dışında bir proje pek alan adıyla uyumlu olmaz. En yakın içerik radyo olur onda bile isimle alakasız olur.

Buhara Buhara Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 542
  • Beğeniler 126 / 53
  • Ticaret 0, (%0)
Çok iyi sub domain olur.
izmir.flort.net
istabul.flort.net

özel bi yazılımlada işi bitirirsin. Günlük mesaj kotası koyarsın aştığında mesaj ataiblmek için ücret istersin. Bide senin oluşturduğun veya gerçek bayan üyelerden erkek üyelere fake mesajlar attırırsın. Ohh gelsin paralar (:

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 16.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek kimya tek.
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad Ç** Ç**
  • Mesajlar 179
  • Beğeniler 24 / 23
  • Ticaret 3, (%100)
Alan adıyla uyumlu olacak en sağlıklı proje sohbet, arkadaşlık sitesidir. Arkadaşlık siteleri Facebook, Twitter çıktığı günden sonra pek ilgi görmemeye başladı. Genel forumlarda aynı şekilde. IRC ekibin varsa, halen daha birşeyler yapabilirsin mIRC adına ama İnternet Relay Chat'de son demlerini yaşıyor artık. Yerinde olsaydım kaliteli bir sohbet sunucusu açardım. Sohbet.net, mIRCTurk, Zurna gibi Türkiye'de IRC dalında herkesin bildiği gibi bir marka olabilirsin. Ama bunun için domain yetmez. Unreal uzmanı bir arkadaşın olması gerekir bu kişi IRCServices sorunlarınıda çözecek aynı zamanda.

Sana özgü tasarımda bir sohbet sitesi olacak, eschat lisansıda satın alacaksın. Sunucuyu herkesin yaptığı gibi 50 tane bot atarak açmayacaksın. Sadece 4-5 Eggdrop botun olacak. Bunlar Radyo, Güvenlik, Kelime, Oyun ve Eğitim botu olacak. Açılış kanalların yine 6-7 tane olmamalı. Sunucu girişinde 2 kanal açılsın yeter. Özelliklede açılışa oyun kanalları eklenmemeli.

Sunucuna özel bir tane mIRC Script yazdırmalısın, ama çok sade ve kullanışlı olmalı. SiberTR'nin 2008 yılında kullandığı PAPATYA v5 scripti bulup incelerseniz demek istediğimi anlarsınız. Beni mIRC'e sevdiren, oralara alıştıran tek şey bu script olmuştur.

Yönetim ekibin seviyeli kişiler olmalı ve mümkün olduğu kadar kanal genelinde muhabbetlerden kaçınmalı. Ancak bu şekilde yönetimin saygınlığını elinde tutabilirsin.

Aklıma gelen tek mantıklı proje bu oldu. Eğer bu projeye gireceksen hedef kelimelerin olacak, Sohbet, Chat, mirc olarak girmeyeceksin. Bu üçünden birini hedef kelime olarak belirleyip alt hedef kelimelerinde yükselmeye çalışacaksın. Mirc eskisi kadar ilgi görmez bu yüzden Sohbet kelimesini kullanabilirsin. Hedef kelimelerin ise; Sohbet, Canlı Sohbet, Kameralı Sohbet, Görüntülü Sohbet gibi kelimeler olmalı.

İyi bir Helper ekibin olmalı ve sohbet sunucularında ki Help kanalın gerçekten kullanıcılarına yardım sunabilmeli. Flört ismiyle arkadaşlık, sohbet, chat dışında bir proje pek alan adıyla uyumlu olmaz. En yakın içerik radyo olur onda bile isimle alakasız olur.

@Ahmet Beni tanırsın irc chat v.s zamanında çok takıldım bildiğin gibi SiberTR (papatya Script) kurucularındanım. Ama ircd eskisi gibi reabet görmüyor görsede benim artık ircd ile uğraşacak zamanım yok domainin sınırsız eschatı mevcut, irc gönül veren insanlar gün geçtikçe azalıyor bu yüzden ben pek reabet göreceğini sanmıyorum yinede yorumun ve düşüncelerin için teşekkür ediyorum.

Ek Olarak: Çok iyi sub domain olur.
izmir.flort.net
istabul.flort.net

özel bi yazılımlada işi bitirirsin. Günlük mesaj kotası koyarsın aştığında mesaj ataiblmek için ücret istersin. Bide senin oluşturduğun veya gerçek bayan üyelerden erkek üyelere fake mesajlar attırırsın. Ohh gelsin paralar (:

güzel bir düşünce değerlendirilebilir aslında yorumun için teşekkür ediyorum

TevfikKiraz TevfikKiraz Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 62
  • Beğeniler 2 / 9
  • Ticaret 3, (%100)
kesinlikle arkadaş sitesi olmalı...

• Üyelik 16.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek kimya tek.
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad Ç** Ç**
  • Mesajlar 179
  • Beğeniler 24 / 23
  • Ticaret 3, (%100)
kesinlikle arkadaş sitesi olmalı...

Yorumun için teşekkür ediyorum.

easlanhan easlanhan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Private Sector
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 819
  • Beğeniler 1 / 211
  • Ticaret 0, (%0)
Flort.net ismini webmaster sitesi yap diyen arkadaşları ayakta alkışlıyorum :D

• Üyelik 16.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek kimya tek.
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad Ç** Ç**
  • Mesajlar 179
  • Beğeniler 24 / 23
  • Ticaret 3, (%100)
Flort.net ismini webmaster sitesi yap diyen arkadaşları ayakta alkışlıyorum

+1 fikrini söyledi arkadaş

Mert Ertem Mert Ertem Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek web coder
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 13
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Xyz sitesi olarak düşünüyorum tabi benim düşüncem.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al