lostyazilim
tr.link

Web Tasarım, Host İşiyle Uğraşacak Siteye İsim Önerisi

17 Mesajlar 3.129 Okunma
lstbozum
tr.link

ermaneray ermaneray proje danışmanlığı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek satınalma/proje danışmanlık
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 2627
  • Beğeniler 77 / 644
  • Ticaret 12, (%100)

filmplaji adlı üyeden alıntı

peki sizce bu domainin değeri ne kadar?

Bence değeri reg. fiyatı
Almışın madem ekibinde varmış hemen ekibini organize et güzel bir tasarım ve temalar ile (ücretli ücretsiz ) ne yapmak istiyorsan yap ileride kurumsal sitenin açınca reklamlar ile kendi siteni tanıtırsın.bu sitede

wmaraci
reklam

filmplaji filmplaji WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Mimar
  • Konum Konya
  • Ad Soyad Ö** Y**
  • Mesajlar 141
  • Beğeniler 18 / 17
  • Ticaret 3, (%100)

ermaneray adlı üyeden alıntı

Bence değeri reg. fiyatı
Almışın madem ekibinde varmış hemen ekibini organize et güzel bir tasarım ve temalar ile (ücretli ücretsiz ) ne yapmak istiyorsan yap ileride kurumsal sitenin açınca reklamlar ile kendi siteni tanıtırsın.bu sitede
fikriniz bana mantıklı geldi.Teşekkürler.Tekliflerde dediğiniz gibi çıkarsa o şekilde yapacağım

ilanmerkezi.org muziksozleri.com ucuzadomain.com alanadları satılıktır.

dogukanktc dogukanktc WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 397
  • Beğeniler 109 / 44
  • Ticaret 0, (%0)
Yapacağınız büyük bir işse bence etraflıca bir düşünün. Orijinalliğe dikkat edin. Orijinal isimler dikkat çeker, daha değerlidir. orijinal olmayan isimler müşterideki güveni zedeler. Kim ne derse desin bence kaliteli görüntü müşterinin dikkatini çeker.

• Üyelik 21.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Mimar
  • Konum Konya
  • Ad Soyad Ö** Y**
  • Mesajlar 141
  • Beğeniler 18 / 17
  • Ticaret 3, (%100)

dogukanktc adlı üyeden alıntı

Yapacağınız büyük bir işse bence etraflıca bir düşünün. Orijinalliğe dikkat edin. Orijinal isimler dikkat çeker, daha değerlidir. orijinal olmayan isimler müşterideki güveni zedeler. Kim ne derse desin bence kaliteli görüntü müşterinin dikkatini çeker.
Haklısınız.Peki bu belirttiğim domain sizce orjinal mi?

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 21.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 397
  • Beğeniler 109 / 44
  • Ticaret 0, (%0)
www.websiteniyap.com
bu domaini kastediyorsanız bence bu domain çoğu benzerleri gibi google da arattığımda bulabileceğim sıradan yüzlerce domainden biri olur. Orijinal bir isim ve tanıtıcı reklamlar sektörde iyi bir yer bulmanıza yardımcı olur.
Ayrıca dediğim gibi işin çoğu müşterinin dikkatini çekmek. Ben bu işe müşteri gözüyle bakarak yorumumu yapıyorum. Ayrıca orijinal bir görüntü sitede çok önemlidir. Dediğim gibi ben bir müşteri olsam önce sitenin görüntüsüne bakarım. Diyelim görüntü hoşuma gitti. Basit olarak site hakkında bilgi almak için google da arama yaparım. Tabii sizi tercih etmem için beni tatmin edecek sonuçları google da bulmam gerek. Bunun için de tanıtıcı yazılar ve reklamlar önemlidir.

• Üyelik 21.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Mimar
  • Konum Konya
  • Ad Soyad Ö** Y**
  • Mesajlar 141
  • Beğeniler 18 / 17
  • Ticaret 3, (%100)

dogukanktc adlı üyeden alıntı

www.websiteniyap.com
bu domaini kastediyorsanız bence bu domain çoğu benzerleri gibi google da arattığımda bulabileceğim sıradan yüzlerce domainden biri olur. Orijinal bir isim ve tanıtıcı reklamlar sektörde iyi bir yer bulmanıza yardımcı olur.
Ayrıca dediğim gibi işin çoğu müşterinin dikkatini çekmek. Ben bu işe müşteri gözüyle bakarak yorumumu yapıyorum. Ayrıca orijinal bir görüntü sitede çok önemlidir. Dediğim gibi ben bir müşteri olsam önce sitenin görüntüsüne bakarım. Diyelim görüntü hoşuma gitti. Basit olarak site hakkında bilgi almak için google da arama yaparım. Tabii sizi tercih etmem için beni tatmin edecek sonuçları google da bulmam gerek. Bunun için de tanıtıcı yazılar ve reklamlar önemlidir.
Gerçekten bayaa yardımcı oldunuz dedikleriniz aklıma yattı.Şimdi hemen hostumu domanime bağlayıp işe koyuluyorum.Teşekkürelr...

• Üyelik 21.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 397
  • Beğeniler 109 / 44
  • Ticaret 0, (%0)

filmplaji adlı üyeden alıntı

Gerçekten bayaa yardımcı oldunuz dedikleriniz aklıma yattı.Şimdi hemen hostumu domanime bağlayıp işe koyuluyorum.Teşekkürelr...

Teşekkürler. İşinizde başarılar dilerim...

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al