lostyazilim
tr.link

Google Adwords Eğitimini Yerinde Gördük

3 Mesajlar 1.197 Okunma
acebozum
tr.link

VNOkyanus VNOkyanus Research Analyzer Kullanıcı
  • Üyelik 18.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Research Analyzer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 270
  • Beğeniler 64 / 58
  • Ticaret 8, (%100)
Google Adwords eğitimindeydik

Geçen ay katılmış olduğumuz “Google Yılbaşı Etkinliği” çerçevesinde yine sizlere buradan ayrıntılı bir şekilde bilgilendirme yapmıştık. Geçen ayki yılbaşı etkinliğine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bu ayki Google Adwords Eğitimi etkinliğini detaylı olarak haberimizden okuyabilirsiniz.

Yaklaşık olarak 2 ayda bir farklı Google etkinliğine gittiğimiz de yenilikleri ve içerikleri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Bu haftada Google Adwords eğitimi ve sonrasında yapılan Temel Düzey sınavı hakkında bilgilendirmelere devam ediyoruz. Google her ay olarak açtığı belli katılımcı sayısı ile sınavları geçen kişilere “Google Adwords Sertifikası” veriyor.

Google Adwords sertifikası alabilmek için isterseniz Gmail hesabınızla evinizden sınava girebileceğiniz gibi, dilerseniz olayları yerinde görüp uygulamalı bir şekilde eğitim alabiliyorsunuz. Genel olarak 2 sınavdan oluşan eğitimlerde ilk gireceğiniz eğitim “Google Reklamcılığın Temelleri Eğitimi” ikinci alacağınız eğitim ise “Google Reklamcılığın İleri Düzey Eğitimi” olarak 2 kategoride yer alıyor.

Bende Google Adwords Sertifikası Alabilirmiyim ?

Google Adwords hakkında hiçbir bilgiye sahip değilseniz eğer, yukarıdaki sorunun cevabını evet olarak verebilmeniz için biraz çalışmanız gerekecek açıkcası. Evden sınavlara girdiğinizde ilk defa Adwords paneli kullanıyorsanız tavsiye etmiyoruz. Eğitimi gidip uzman ağızlardan dinlemek en doğru yol olacaktır.

Google Adwords sertifikası için ilk sınavı geçtikten sonra ileri düzey sınavınıda geçmeniz gerekmektedir. 2 sınavıda geçtikten sonra “Google Adwords Sertifikası” almaya hak kazanıyorsunuz. Herkesin taktir edebileceği gibi bu sertifika tüm işyerlerinde geçerli olabileceği gibi, size de iyi bir referans olacaktır.

Sınavlar Zormudur ?

Google Adwords sınavlarında temel düzey sınavı için Adwords panelinin kullanımı, tıklama başına maaliyetler, oranlar, hesaplamalar ve panelde yer alan araçların ne işe yaradıkları üzerine geçiyor. İlk sınava çalışarak kolaylıkla geçebileceğiniz gibi, ikinci sınav olan ileri düzey için biraz daha çalışmanız gerekmektedir.

Sınava girebilmek için hiçbir ücret talep etmeden her Gmail hesabı ile katılabiliyorsunuz. Eğer sınavdan kalırsanız aynı anda tekrardan sınava katılamazsınız. En az 1 hafta süre geçtikten sonra sınava tekrardan girmeye hak kazanırsınız. Google Adwords sınavları önceden 50 $ gibi bir ücret ile başvuru kabul ederken, şimdi tamamen ücretsiz olarak kullanıcılarına bu fırsatı sunuyor.

Tekfen Towersdaydık !

Bizde Pchocasi.com olarak Google Adwords eğitiminin nasıl işlediği ve eğitim düzeylerinin anlatılışlarının tüm detaylarını inceledik. Eğitim toplamda 3 günden oluştuğu gibi, hergün farklı konulara değinilerek kullanıcılara sınavda çıkacak türden içerikler hakkında bilgiler veriliyor.

Dilerseniz sizde Google Adwords Eğitimi hakkında fotoğraflarımıza aşağıdan ulaşabilirsiniz;

ÖNEMLİ NOT:

Konuşmacıya eğitim sırasında sorduğumuz soruda "Adwords reklamı vermek doğal olarak Seo'yuda tetikler mi ?" sorusuna samimiyetiyle tetiklemez yanıtını verdi. Eğer aklınızda bu şekilde düşünceler varsa üzülerek olmadığını belirtmemiz gerekiyor.

KAYNAK

elektronikssl
webimgo

emre57 emre57 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Bilgisayar Müh. Öğrencisi
  • Konum Konya
  • Ad Soyad Ş** A**
  • Mesajlar 383
  • Beğeniler 57 / 38
  • Ticaret 9, (%100)
Gerçekten güzelmiş. :)

VNOkyanus VNOkyanus Research Analyzer Kullanıcı
  • Üyelik 18.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Research Analyzer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 270
  • Beğeniler 64 / 58
  • Ticaret 8, (%100)

emre57 adlı üyeden alıntı

Gerçekten güzelmiş. :)

Evet göründüğü kadardan daha iyisi var diyebiliriz, sonuçta Google hiçbirşeyden kaçınmıyorlar :)
emre57

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al