Merhaba arkadaşlar hakikaten söylenenler doğrudur. 24 ocak 2014 te satınaldığım domainler için bu gün alan adını aldığım firmadan onaylamam için mail gönderildi.Gelen url yi tıkladım aktivasyon başarılı cevabı verildi.
Fakat 15 ocak 2014 te satın aldığım domain için herhangi bir mail gelmedi ve malesef şu an baktım ki alan adı aktif görünsede aslında askıya alınmış ve siteye ulaşılmıyor. Firmaya destek talebi açtım cevap bekliyorum.
Çok önemli bir konu bence forum anasayfasın bu konu sabitlenmeli ve tüm kardeşlerimiz bu konu hakkında bilgilendirilmeli diye düşünüyorum.
Gelen mail örneği şu:
Dear Customer,
This is a reminder that the Registrant contact email address ,
xxxxxx@hotmail.com, is pending verification. Kindly click on the link given below to complete the verification:
http://burada aktivasyon url'si yer alıyor
Please note that, if you do not verify your email address by Sat, Feb 8, 2014, the domain names listed below will be deactivated.
Affected domain names:
xxxxxxxxxxx.net
xxxxxxxxxxx.org
Once an email address is verified in the system any subsequent domain registrations will not be subject to this verification process.
Support:
For any support with respect to your relationship with us you can always contact us directly using the following Information.
Not: Bu arada 15 ocak 2014 te aldığım domain için onay maili başka bir mail adresime gelmiş onuda şimdi gördüm url yi tıkladım ve aktivasyon gerçekleşti. Hakikaten önemli bir konu ve de sorun.