lostyazilim

Site ilk 500'de bile çıkmıyor :)

35 Mesajlar 6.702 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

bjlkl bjlkl WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** C**
  • Mesajlar 1843
  • Beğeniler 269 / 263
  • Ticaret 1, (%100)
her şey özgün içerik. googledaki sitelerin çoğunda hep aynı yazılar yazılıdır ne bir eksik ne bir fazla. copy-paste yapılmış. ama insanlar farklı şeyler arıyor. bir kaynakta farklı şekilde konu ele alınmışsa orayı tercih ediyor. çünkü insalar farklı 3-5 yazıyı değerlendirip sonuca ulaşır. yani sen özgün içerikler oluşturacaksın ki site hitin sıralaman artsın.
donanma44

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

emre57 emre57 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Bilgisayar Müh. Öğrencisi
  • Konum Konya
  • Ad Soyad Ş** A**
  • Mesajlar 383
  • Beğeniler 57 / 38
  • Ticaret 9, (%100)

TradeOne adlı üyeden alıntı

Doğrudur keywords etiketini kullanmanıza gerek kalmamıştır. Hatta kullanmamanız daha doğru olacaktır diyebiliriz.
Belirttiğim üzere keywords etiketini kesinlikle arama sonuçlarını belirlemede bir kriter olarak kullanmadığını 2009 yılında google resmen açıkladı, yahoo ve bing ise arama sonucu belirlemede en alt düzey kriter olarak tutuyor. Bunun ise pratikte hiç bir değeri yoktur, faydası olmamasının yanında eğer kötüye kullanır da bir sürü ilgisiz kelimeleri eklerseniz arama motorlarından ceza da alabilirsiniz.

Bu arada keywords etiketini sıralamayı etkileyen bir değer olarak görmemekle beraber kötüye kullanımında ise gizli yazı kullanmış (keyword stuffing) gibi aynı yaptırımı uygulamaya devam ediyorlar. Bu sebeple keywords etiketini kullanmamak en doğrusudur.

Daha önce bende gerçekten bi kez gereksiz olduğunu düşünmüştüm.Ama herkez giriyor bende gireyim,diyerekten giriyordum.Bakalım birde böyle deneyelim

Ek Olarak: Birde zaten 30kelimelik bir makaleye birden fazla etiket girmenin zarar verdiğini daha önce test etmiştim.[Zarar derken yani bundan kastım asla üstlere çıkamaz değil,en üste çıkamaz anlamında]
donanma44

kişi bu mesajı beğendi.

guven5 guven5 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 58 / E
  • Meslek bilgisayar teknisyeni
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad G** P**
  • Mesajlar 138
  • Beğeniler 7 / 17
  • Ticaret 0, (%0)
bu ticari olarak rekabeti olan bir kelime, mevcut rakipler kriter alınarak, başlangıç olarak kaliteli who is siteleri, sonrasında da sosyal medya + link inşaası
site çok yeni bakarsın google sever ve yüzüne güler ama hemen olmaz.

not: zararlı ve yararlı şeyler listesi bana göre tam bir şehir efsanesi olup, her durumda istisnası olan ve hiç bir kurala olmayan siteler ilk 3 te zevk-i sefa sürebilmektedir.
donanma44

kişi bu mesajı beğendi.

blonde-lovers.com kaliteli makalelerinizi ucretsiz yayinlayin.

donanma44 donanma44 Eğitmen Kullanıcı
  • Üyelik 16.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 415
  • Beğeniler 200 / 91
  • Ticaret 1, (%100)
Merhaba, aradan geçen 4 yılda ilgili firma ile çalışmaya devam ediyorum :) Firmanın istediği anahtar kelimelerde Google birinci sayfa ilk üçte yer alıyor. Tesadüf dörünce yazmak istedim. İyi günler

Evinkur Nakliyat - İstanbul Evden Eve Nakliyat, Eşya Depolama ve Ofis Taşıma    
wmaraci
wmaraci

idrisayirkan idrisayirkan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 87
  • Beğeniler 11 / 22
  • Ticaret 1, (%100)
Sorununuz çözülmedi ise pm yoluyla iletişime geçin yardımcı olayım hocam

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al