-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
nakliyat
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben site hemen çıksın demiyorum ama enazından anasayfası ilgili anahtar kelimede çıkması gerek diye düşünüyorum.
Smyrna35
Web Programming
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Programcılığı
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
İstediğiniz anahtar kelime rekabet içeren bir daldır.Backlink ,sosyal medya,sosyal imleme gibi seo tekniklerini kullanarak sitenizi geliştirebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
nakliyat
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam ben yanlış anlaşıldım galiba. Seo'yu az çok bilen ve uygulayan biriyim. Site enazından bu zamana kadar 30. sayfa veya herhangi bir sayfada çıkması gerekiyordu diye düşünüyorum. Zira web yönetici araçlarında Google Gibi Getir uyguladığımda site izmir evden eve nakliyat kelimesinde 16-17. sayfalarda oluyor ama ertesi gün yine aramalarda hiç çıkmıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bu tür sitelerde yerel arama etkisi fazla olduğu için sıralamalar sürekli güncelleniyor. Zaman içinde siteniz oturacaktır. iyi bir domain yakalamışsınız. Sitenizi iyi birşekilde analiz ederseniz üst sıralara çıkacaktır. Web yönetici araçlarından html geliştirmeleri kısmını sürekli kontrol edin. Özgün içerik girin ve yaklaşık 3 ay bekleyin. Ondan sonrası kendiliğinden gelecektir
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Aynı olaya benzer birşeyi bende yaşadım. Site açtım yaklaşık 80 yazı yazdım hepsi index aldı ama tek ziyaretçi gelmedi googleden. Sabırla inatla yazı yazmaya devam ettim. ve Bir kaç backlink edindim (free yönden : toplist blog vs) 3 ay sonra her gün 100 hit artışı ile yola devam ettim ve şu an hitim 4k sabir. Sabırlı olun özgün girin gerisi gelir.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
nakliyat
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yorum yazan ve bilgi veren tüm arkadaşlara teşekkürler. Yüreğime su serptiniz. :)