lostyazilim

Yeni tasarım(yardım)

3 Mesajlar 483 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

foxx foxx WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek çalışan
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** P**
  • Mesajlar 686
  • Beğeniler 115 / 115
  • Ticaret 13, (%100)
arkadaşlar bir spor sitem var herşey çok iyi başlamıştı hazır tema almıştım sadece içerik girerek bir kaç hatasını düzelttirerek devam ettim fakan bu sektörde çalışan bir arkadaşım. Bununla uğraşılmaz dedi çok hatası var eksiği var dedi. Ben sana Jarida temasını vericem google seo uyumlu mobil uyumlu ve bir kaç özellik daha saydı. sürekli güncelleniyor ve çoğu insanında tercihi dedi. yaklaşık 150 TL civarında ki temayı bana verdi. yeni bir domain host aldım üzerinde çalışıp çözüp final tarafında şuan aktif olan sitemde devam ettirmekti. fakat wordpress olmasına rağmen bazı eklentileri kuruyorum örneğin; köşe yazarı kısmını bunu bileşenlerden ekliyorum ama görünmüyor bu bileşenler kısmı ile düzenleme kısmı o kadar kafa karıştıran birşey ki forumlarda kodlar görüyorum bunları yapıştırın yazıyor ama düzenleyicide nereye bunları çözersem bunun üstesinden gelebileceğimi hissediyorum. wp'de tasarım konusunda bana yardımcı olabilecek olan arkadaşlar var mı acaba? ana sayfa ara sayfa gorunumlerı

wmaraci
reklam

MagaraAdami MagaraAdami PM atabilirsiniz Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)
Site adresini PM atın yardımcı olmaya Çalışayım

Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...

foxx foxx WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek çalışan
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** P**
  • Mesajlar 686
  • Beğeniler 115 / 115
  • Ticaret 13, (%100)
yardımn için teşekkürler detayını orada belirttim yeni temanın kurulması için bir tasarımcıya ihtiyacım var site teması jarida hazır sadece yazarlar olsun sosyal aglar olsun ana ekranda gorunecek eklentiler kurulmalı

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al