lostyazilim
tr.link

Şu Adreslerde Reklam Yayınlayacağım kısmı Değişmiyor

3 Mesajlar 950 Okunma
acebozum
tr.link

cerezlerim cerezlerim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Güvenlik
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 247
  • Beğeniler 116 / 29
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar merhaba..

Daha önce ilk açtığım bir blog sitem ile gmail hesabımdan başvuru yapmıştım adsensea..ancak kabul edilmedi, buraya kadar her şey normal..ancak şu anki kullandıgım ve yönettıgım aşağıda imza kısmında yer alan blogum oldukça aktif ve trafiği de gayet ıyı..bununla başvuruda bulunmak istiyorum aynı gmail uzerınden cunku o gmaıl uzerındekı blogger hesabımda yenı blogum da..

Ancak şu adreslerde reklam yayınlayacağım kısmındaki eski blogumu silip yerine yeni blog hesabımı kaydedemiyorum..o kısım yazılabılır degıstırılebılrı degıl..

Bır dıger husus da google rakip farklı bır maıl hesabı ıle ancak yıne bu yenı blogum ile başvuruda bulunabılır mıyım eğer site ismi yerine değiştiremeyeceksem ?

Uzun ve karmaşık olduysa kusuruma bakmayın gerçektn cevaplara ihtiyacım var.. teşekkür ederim..

İyi çalışmalar..

elektronikssl
webimgo

BRHMCR BRHMCR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum Ukrayna
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 744
  • Beğeniler 0 / 216
  • Ticaret 3, (%100)
yükselsin, aynı sorun bende de var yardımcı olacak :)

Gerbelas Gerbelas WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad R** Ö**
  • Mesajlar 319
  • Beğeniler 73 / 73
  • Ticaret 10, (%100)
Arkadaşlar aynı gmail adresiyle yeni blog için başvuruda bulunamazsınız. Yeni sitenizi başka bir gmail adresine taşıyın. Bunun için kullandığınız gmail hesabınızla blogger'a girerek, yeni gmaile, yazarlık davetiyesi gönderin. Daha sonra yöneticilik verin. Sonra da yeni gmail hesabınızla blogger'a tekrar giriş yaparak eski gmail yöneticiliğinizi silin. Sonra da Adsense başvurunuzu yapın. Başvuru esnasında eski gmailinizi gösterirse başka bir hesapla seçeneğini tıklayarak devam edin. Aksi takdirde şimdi kullandığınız gmail hesabı ile başka site için kesinlikle başvuramazsınız. Kolay gelsin.

Ek Olarak: Bir diğer husus da....... ile başlayan kısmını da ben anlayamadım hocam. Daha anlaşılır yazabilirseniz, bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al