-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
gıda teknikeri
-
-
Ad Soyad
H** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
20 gun önce açtığım ilahi sitemin index i 52k daha önceden ads.banlanmış olan 2 tane ilahi sitemi bu yeni domaine 301 yaptım zannedersem eski domainlerin index sini bu yenisine geciriyor google
benim kaygım şu bir zaman sonra 301 iptal edince indexler silinirmi ayrıca sıralamada 1.sayfada olan site düşermi
saygılar
www.burakorganizasyon.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sitenizin içeriği 52k var mı? nasıl bu kadar index aldı ? 301 ile eski adresi yeni adrese yönlendirirsiniz. zaman içinde sitenizde yer almayan indexler(sayfala) silinecektir
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
gıda teknikeri
-
-
Ad Soyad
H** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Mağara Adamı adlı üyeden alıntı
Sitenizin içeriği 52k var mı? nasıl bu kadar index aldı ? 301 ile eski adresi yeni adrese yönlendirirsiniz. zaman içinde sitenizde yer almayan indexler(sayfala) silinecektir
bende diyorum nasıl bu kadar index aldı buyuk ihtimal eski 2 sitenin indexlerini sayıyor 301 iptal edince düşer sıralamadan sanırım değilmi merak edersn pm iste atayım link
ayrıca sorum olacak yeni siteye adsense koysam banlanırmı yonlendirdiğim domainler adsense banlı
www.burakorganizasyon.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
kadirkara adlı üyeden alıntı
bende diyorum nasıl bu kadar index aldı buyuk ihtimal eski 2 sitenin indexlerini sayıyor 301 iptal edince düşer sıralamadan sanırım değilmi merak edersn pm iste atayım link
ayrıca sorum olacak yeni siteye adsense koysam banlanırmı yonlendirdiğim domainler adsense banlı
Yeni sitenizd yer almayan urleri wm toolstan url kaldırman gerekir. Ama 52k urlu tek tek kaldırmak ne kadar mantıklı orası da ayrı konu.
Ayrıca yardımcı olavileceksem PM de atabilirsin. Elimden geldiği kadar, anladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
gıda teknikeri
-
-
Ad Soyad
H** Ş**
-