lostyazilim
tr.link

Windows 9 ve Çıkış Tarihi

4 Mesajlar 829 Okunma
acebozum
tr.link

Spendrom Spendrom WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Bilgisayar Teknisyeni
  • Konum Kırklareli
  • Ad Soyad K** K**
  • Mesajlar 50
  • Beğeniler 2 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

Windows 9 işletim sistemi Microsoft firmasının kişisel kullanım için hazırladığı bir işletim sistemidir.2014 Ocak ayında beta sürümününün çıkması beklenen işletim sisteminin kararlı sürümü Ekim 2014 veya kasım 2014 gibi yayınlanıp raflarda yerini alması bekleniyor.
Windows 9 İşletim Sisteminin Özellikleri

Bu işletim sistemi genel olarak Windows 8 işletim sisteminin üzerine inşa edilmiştir. Kullanıcılara çok daha kaliteli ve ergonomik şekilde dokunmatik ekran tecrübesi yaşatmak isterken,masaüstü kullanıcılarıda unutulmamıştır. Geliştirilmiş metro arayüz yine Windows 9 ile birlikte geliyor bunun yanında varsayılan web tarayıcısı olarakta İnternet Explorer 11 geleceği açıklandı. Bulut teknolojine tam destek verdiği biliniyor.Skydrive ile birlikte gelen işletim sistemi daha fazla Bulut tecrübesi yaşamanıza olanak tanıyor. Son olarak Windows 9 ile birlikte Arama teknolojiside geliştirilmiş durumda.Kullanıcı aradığı anahtar kelimelerle ilgili daha kesin ve daha çok sonucu tek ekranda görebiliyor.

elektronikssl
webimgo

GokuFTW GokuFTW GROVE4LİFE Kullanıcı
  • Üyelik 08.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 291
  • Beğeniler 53 / 39
  • Ticaret 1, (%100)
XP'nin yerini dolduramayacaklar arada olan Vista'ya olacak.

TuncaySahin TuncaySahin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Ş**
  • Mesajlar 897
  • Beğeniler 172 / 134
  • Ticaret 0, (%0)
Win 8 şuanki hali bile güzel, driver sorununuda 8.1 de tam anlamıyla halledilirse tam olacak.
Win 9 veya diğer çıkacak sürümlerin çok ahım şahım değişikliği olmadığı sürece win 8.1 bana yeter :)

Sana göre aptalca,bana göre şaheser.

HasanHuseyin HasanHuseyin wagonn.net Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Full Stack Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 171
  • Beğeniler 6 / 14
  • Ticaret 0, (%0)
Windows 8.0 gerçekten güzel, 8.1'e bakamadım henüz ancak bilgisayarım Windows 7 ile kasarken Windows 8.0 ile çok daha seri bir şekilde çalışıyor. Microsoft iyi çalışmış.

wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al