-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
E-Ticaret Projesi İşletiyorum
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşalr,
bir site yapmayı düşündük fakat site canlı yayın üzerine olacak yani twich gibi birşey olacak ama sadece biz kullanıcaz yani sitemize giren bizim yayınızımı izlicek gibi birşey olacak fakat bu sistemi nasıl kurabiliriz onu bulamadık.
Yani benim ne yapmam ne almam lazım fakat bir bilgim yok. sunucu alıp özel programlarmı kurmamız mı gerek yani bir bilgim yok bu konuda bilgilendirecek yada kurulum yapabilecek biri varmı bize yardımcı olacak.
Sistemi başka firmalardan almak istemiyorum. Hiç bir yere bağlı olmayı sevmiyorum şahsen herşeyi kendi adıma alıp satmayı tercih ederim hosting firması gibi yerlerden öneri vermeyiniz lütfen..
Şimdiden teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam canlı yayın ciddi bir iştir yani büyük alt yapı gerektirir onun için tv hosting satın almanızı öneririm veya sunucu alıp bilir bir insan gerekli kurulumları yaptırırsınız
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil. - Fuzûlî
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Bunlar için en iyisi stream sitelerini kullanmak . Ustream , livestream , benzeri onlarca bu şekilde kameradan yada ekran görüntüsü yayınlayabileceğiniz site var. Bunlardan yayın embed kodunu alarak sayfanıza eklersiniz 0 maliyet ile yayını yapabilirsiniz . Ekran görüntüsü falan için bir kaç farklı program var kullanacağınız stream sitesine göre gerekli olanı da alır kurarsınız . Profesyonel yayınları dahi kolayca ücretsiz olarak yapabilirsiniz.
Bunların tek handikapı yayınınızda reklam olur 10sn süreli , 5.dk da bir 10 sn gibi falan filan , ama pro lisans alırsanız reklamlardan da kurtulursunuz çok pahalı paralar da değildi en azından tv hosttan falan çok çok ucuza geliyor diyebilirim .
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
WordPress Dev.
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Daily Motion dan da yapabiliyorsunuz. siteye eklemesi nasıl olur kodlarla uğramanız gerekir.
1 kişi bu mesajı beğendi.