-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Merhaba arkadaşlar, bu tarz bir düşünce vardı aklımda ancak danışmamıştım kimseye. Olay şu mesela bazı yazılarım var sizin de vardır google'dan hit almazsınız o yazıyla. Nasıl yani bir eğlence videosu ve onun hakkında yorumların olabilir, ziyaretçilere yaptığın bir duyarı olur. Veya popülerliği çok azalmış bir haber , son olarak da makaleniz iyi güzel ancak o yazı başlığını aratarak o yazıya gelemeyecek olan yazılardan bahsediyorum.
Bazen bu tarz yazılar için etiket kullanıyorum ne olur ne olmaz diye. Etiketleri kaldırırsam bir avantaj olur mu olursa nasıl bir avantaj olur? Pek etki etmez mi? Bu konudaki yorumlarınızı bekliyorum. Kafama takıldı sabah olmuş zaten yazayım dedim. Şimdiden teşekkürler.
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Gereksiz etiket kulanımı her aman zarar.
Etiket yerine konuların descriptionlarını iyi girmen daha faydalı olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Ben hiç bir yazımda etiket kullanmıyorum. Anahtar kelime olarak insanların neye yöneldiğini google anahtar kelime planlayıcı dan öğrenip bu kelimelerin en önemli 2 tanesini title de kalanları da description da geçirmek en mantıklısıdır bana göre.
Smyrna35
Web Programming
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Programcılığı
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Merhaba,
Eğer gereksiz konular ise açmanızında faydası olmayacaktır.Neden derseniz gereksiz konular boşu boşuna arama motorlarının o sayfada zaman geçirmesini sağlayacaktır o sayfada geçireceği zaman yerine diğer faydalı konularda zaman geçirmesi daha mantıklı olacaktır.
Yani boşu boşuna index hızınızı azaltıcaktır o konular yerine yararlı konu açarsanız daha faydalı olacaktır.
Etiket konusuna gelirsek eğer konularınız gereksiz ise hit sağlamayacağınızı düşünüyorsanız etiket eklemeyebilirsiniz.Etiket eklemeniz etiket sayfasının indexlenmesini sağlayacağı için gene gereksiz index artışı olacaktır düşüncesindeyim.
Ama eğer o kullanacağınız etiket daha önceden var olan bir etiket ise kullanmanız yönündeyim.
Örneğin :
Konudaki etiket : Html yazı boyutu
bir başka konudada bu etiket geçiyorsa aynı etiket yapmanız o etiket sayfasının yararına olacaktır.
Tabikide bu benim düşüncem.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
wordpress sistemi ise şöyledir o girdiğin anahtar kelimeler birer link alırlar bu linklere tıklayınca search şeklinde aynı anahtar kelime kullanılmış yazılar bir havuzda birleşir atıyorum 10 ayrı makalede atatürk anahtar kelimesine girdin bu anahtar kelimeye tıklandığında açılan sayfada o makaleler listelenmeye başlar. Bu sayede konu ile ilgili diğer yazıların birer index alması sağlanabilir. Ama işte böyle oluyor diye anahtar kelimeleri abartmamak lazım. O zaman google iyi niyetinin suistimal edildiğini düşünür ve size küser.
davutkara.com | DAVUT KARA BLOG | Wordpress Uzmanı
Smyrna35
Web Programming
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Programcılığı
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Bence aranma hacmi az olsa bile seoya uygun bir konu açınız.Yani etiketler vs. Herşeyi diğer konulardaki gibi yapınız.
O düşük aranma hacmi sayesinde bile siteniz yükselebilir.
Facebook kurulmadan önceki facebook kelimesinin aranma hacmini düşünün ve kurulduktan sonraki aranma hacmini düşünün.