lostyazilim
tr.link

Yüzeysel İçerik Uyarısı ve Manuel Spam İşlemi Yardımcı Olabilecekler Baksın Lütfen.

10 Mesajlar 1.549 Okunma
lstbozum
tr.link

TalhaAzam TalhaAzam www.talhaazam.com Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad A** Ş**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 14 / 172
  • Ticaret 1, (%100)

Google, sayfalarınızdan bazılarının Web Yöneticisi Yönergeleri'mize uymayan teknikler kullanıyor olabileceğini tespit etti.

Sitenizin fazla değerli olmayan veya tamamen değersiz boş içerik barındırması nedeniyle Google, [COLOR=Red]fedasohbet.net[/COLOR] alan adı kalıbına bir manuel spam işlemi uyguladı. Sitenizde veya bazı bölümlerinde uygulanan başka işlemler de olabilir.

Bu Tarzda bir uyarı aldım siteyi komple değiştirdim içerikleri düzgün girdim buna ramen düzelmiyor bu durumu nasıl düzeltebilirim bilgisi olan varsa yardımcı olusun bu şekilde en az 10 15 sitem var.

wmaraci
reklam

MagaraAdami MagaraAdami PM atabilirsiniz Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)
Farklı başlıklarda Aynı içeriği yazıp paylaştıysanız Yüzeysel içerik uyarısını bu yüzden almış olabilirsiniz.
Örnek veriyorum
Sayfa Başlığı: Ankara Sohbet Odaları
içerik : Ankara Sohbet odası, Aankara ilinden gelen kullanıcılar için açılmıştır. Ankara Sohbet odaları sayfası sayesinde Kendi ilinizden binlerce insanla anında sohbet etme imkanına sahip olacaksınız.

2 : Sayfa Başlağı : iStanbul Sohbet Odaları
içerik : iStanbul Sohbet odası, istanbul ilinden gelen kullanıcılar için açılmıştır. iStanbul Sohbet odaları sayfası sayesinde Kendi ilinizden binlerce insanla anında sohbet etme imkanına sahip olacaksınız.

Bir diğer sebep ise : Aşırı , alakasız ve sırf googleden Ziyaretçi çekmek için girilen etiketler.

Sürekli olarak tekrarlayan Başlıklar

Bunlar hep yüzeysel içerik olarak algılanır

Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...

• Üyelik 21.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad A** Ş**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 14 / 172
  • Ticaret 1, (%100)

Mağara Adamı adlı üyeden alıntı

Farklı başlıklarda Aynı içeriği yazıp paylaştıysanız Yüzeysel içerik uyarısını bu yüzden almış olabilirsiniz.
Örnek veriyorum
Sayfa Başlığı: Ankara Sohbet Odaları
içerik : Ankara Sohbet odası, Aankara ilinden gelen kullanıcılar için açılmıştır. Ankara Sohbet odaları sayfası sayesinde Kendi ilinizden binlerce insanla anında sohbet etme imkanına sahip olacaksınız.

2 : Sayfa Başlağı : iStanbul Sohbet Odaları
içerik : iStanbul Sohbet odası, istanbul ilinden gelen kullanıcılar için açılmıştır. iStanbul Sohbet odaları sayfası sayesinde Kendi ilinizden binlerce insanla anında sohbet etme imkanına sahip olacaksınız.

Bir diğer sebep ise : Aşırı , alakasız ve sırf googleden Ziyaretçi çekmek için girilen etiketler.

Sürekli olarak tekrarlayan Başlıklar

Bunlar hep yüzeysel içerik olarak algılanır

Bu konuda bilgim var bu durumdan çıkmanın yolunu araştırıyorum bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

• Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)
Hocam içeriği düzeltin. Düzeltikten sonra içerik girmeye devam. 20-25 + konu girdikten sonra googleye yeniden değerlendirme isteği gönderin. Gerisi googleye kalmış artık. Ama şunu söylemek istiyorum bir kere o damgayı yediniz mi söküp atması zor oluyor. Şimdiden geçmiş olsun . inşallah en kısa sürede düzeltirsiniz hocam

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 21.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad A** Ş**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 14 / 172
  • Ticaret 1, (%100)

Mağara Adamı adlı üyeden alıntı

Hocam içeriği düzeltin. Düzeltikten sonra içerik girmeye devam. 20-25 + konu girdikten sonra googleye yeniden değerlendirme isteği gönderin. Gerisi googleye kalmış artık. Ama şunu söylemek istiyorum bir kere o damgayı yediniz mi söküp atması zor oluyor. Şimdiden geçmiş olsun . inşallah en kısa sürede düzeltirsiniz hocam

eyw sağolasın sitelerim en az 2.5 3 k hite sahipti pr2 pr3 google sağolsun hiç uyarmadan sildi (: bakalım düzelir inş.

• Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)

myth2012 adlı üyeden alıntı

eyw sağolasın sitelerim en az 2.5 3 k hite sahipti pr2 pr3 google sağolsun hiç uyarmadan sildi (: bakalım düzelir inş.

inşallah Hocam. Dediğim gibi herşeyden önce googleye akıllandığınızı göstermeniz gerekir. Bunu da içerik girerek yapabilirsiniz

Doxan9 Doxan9 Yok Kullanıcı
  • Üyelik 04.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Seo Danışmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** Ç**
  • Mesajlar 427
  • Beğeniler 75 / 101
  • Ticaret 6, (%100)
Bu durum benimde başıma her zaman gelebiliyor. Çözümü Mağara Adamı rumuzlu arkadaşın dediği gibidir. Bu konuda bir püf noktası söyleme gereği duydum. Yeniden değerlendirme isteği göndermeden önce yüzeysel içerik olan sayfalarınızın hepsini tespit edip, bu içerikleri önce siteden daha sonra google webmaster araçlarındaki url kaldır bölümünden kaldırın. Çok daha kısa sürede sonuç alıyorsunuz..

• Üyelik 21.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad A** Ş**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 14 / 172
  • Ticaret 1, (%100)

Doxan9 adlı üyeden alıntı

Bu durum benimde başıma her zaman gelebiliyor. Çözümü Mağara Adamı rumuzlu arkadaşın dediği gibidir. Bu konuda bir püf noktası söyleme gereği duydum. Yeniden değerlendirme isteği göndermeden önce yüzeysel içerik olan sayfalarınızın hepsini tespit edip, bu içerikleri önce siteden daha sonra google webmaster araçlarındaki url kaldır bölümünden kaldırın. Çok daha kısa sürede sonuç alıyorsunuz..

Teşekkür ederim sağolun.

Doxan9 Doxan9 Yok Kullanıcı
  • Üyelik 04.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Seo Danışmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** Ç**
  • Mesajlar 427
  • Beğeniler 75 / 101
  • Ticaret 6, (%100)
Eğer 1 hafta içinde çıkmazssa site, bana pm atın ben çıkartırım.

• Üyelik 21.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad A** Ş**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 14 / 172
  • Ticaret 1, (%100)

Doxan9 adlı üyeden alıntı

Eğer 1 hafta içinde çıkmazssa site, bana pm atın ben çıkartırım.

Teşekkür ederim bu şekilde iyi hit getircek fazla domainim var inş yararı olurda kurtarırız.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al