-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Farklı başlıklarda Aynı içeriği yazıp paylaştıysanız Yüzeysel içerik uyarısını bu yüzden almış olabilirsiniz.
Örnek veriyorum
Sayfa Başlığı: Ankara Sohbet Odaları
içerik : Ankara Sohbet odası, Aankara ilinden gelen kullanıcılar için açılmıştır. Ankara Sohbet odaları sayfası sayesinde Kendi ilinizden binlerce insanla anında sohbet etme imkanına sahip olacaksınız.
2 : Sayfa Başlağı : iStanbul Sohbet Odaları
içerik : iStanbul Sohbet odası, istanbul ilinden gelen kullanıcılar için açılmıştır. iStanbul Sohbet odaları sayfası sayesinde Kendi ilinizden binlerce insanla anında sohbet etme imkanına sahip olacaksınız.
Bir diğer sebep ise : Aşırı , alakasız ve sırf googleden Ziyaretçi çekmek için girilen etiketler.
Sürekli olarak tekrarlayan Başlıklar
Bunlar hep yüzeysel içerik olarak algılanır
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam içeriği düzeltin. Düzeltikten sonra içerik girmeye devam. 20-25 + konu girdikten sonra googleye yeniden değerlendirme isteği gönderin. Gerisi googleye kalmış artık. Ama şunu söylemek istiyorum bir kere o damgayı yediniz mi söküp atması zor oluyor. Şimdiden geçmiş olsun . inşallah en kısa sürede düzeltirsiniz hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
myth2012 adlı üyeden alıntı
eyw sağolasın sitelerim en az 2.5 3 k hite sahipti pr2 pr3 google sağolsun hiç uyarmadan sildi (: bakalım düzelir inş.
inşallah Hocam. Dediğim gibi herşeyden önce googleye akıllandığınızı göstermeniz gerekir. Bunu da içerik girerek yapabilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Bu durum benimde başıma her zaman gelebiliyor. Çözümü Mağara Adamı rumuzlu arkadaşın dediği gibidir. Bu konuda bir püf noktası söyleme gereği duydum. Yeniden değerlendirme isteği göndermeden önce yüzeysel içerik olan sayfalarınızın hepsini tespit edip, bu içerikleri önce siteden daha sonra google webmaster araçlarındaki url kaldır bölümünden kaldırın. Çok daha kısa sürede sonuç alıyorsunuz..
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Eğer 1 hafta içinde çıkmazssa site, bana pm atın ben çıkartırım.