Merhaba sayın ziyaretcilerim. Dünde dediğimiz gibi videolu konu anlatımlarımız başladı ki bende dün akşam bir video çektim bile. Fakat youtube biraz yavaşmı ne 1 videonun %1 'ini 40-50 sn de yüklüyor. O nedenden dolayı 2 gündür videoyu yarı yarıya yüklüyordum geç kaldım biraz ama olsun :) . Yetiştireceğiz inşallah..
Herneyse arkadaşlar beklediğiniz o an geldi çattı . Dün çektiğimiz videonun adı bloggere şablon eklemek ve şablon yedeklemek di. Önceden de ne konuda , ne başlıkta video çekeceğimi söylemiştim zaten .. Sözlerimi fazla uzatmadan videoya geçelim artık arkadaşlar..
Youtube Videoya Gitmek İçin Tıkla
Merhaba Başkan Nasılsın ? :)
Bugün İyi Gördüm Seni :)
Mademki İyisin Bugün , Sana Bende Bloggere Nasıl Şablon Eklenir Ve Nasıl Şablon Yedeklenir Bunu Sana Göstereyim...
İlk Olarak Başkan Temamızı Alıyoruz.Yani Siteye Yükleyeceğimiz(Şablonu)Temayı Alıyoruz..
Temanın İlk Olarak Demosuna Bir Göz Atalım ...Temanın XML Dosyasını Masaüstüne Attık.(Boş Olmayan Bir Tema Arıyorum , Pardon Boş Olan :D neyse yeni bir site açalım ) Siteni Seç > Şablon > Yedekle / Geri Yükle > Dosya Seç.. Yüklediğimiz XML Yi Seçiyoruz. Ve Yükle Diyoruz..Bu Kadar Arkadaşlar Gördüğünüz Gibi Tema Değişti. Şimdi Size Nasıl Şablon Yedeklenir Bunu Göstereceğim.... .. Yine Sitemizi Seçiyoruz > Şablon Diyoruz > Yedekle / Geri Yükle ( Sağ Üstteki ) Tıklıyoruz Ve Tam Şablonu İndir > Ardından Temamız Yükleniyor.. Yüklenen Temaların İsimleri Genelde , Hep Template İle Başlar.. .xml İle Biter..

Benim Anlatacaklarım Bu Kadar Bir Sonraki Videoda Görüşmek Üzere.. Herhangi Bir Sorunuz Varsa Yorum Atarak Bildiriniz..
Hepsi Ve Daha Fazlası > http://www.zamaneblog.org/ Takipte Kalın

ANA KONU

Herhangi Bir Sorunuz Varsa Yorum Yapınız