-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle siten çok hoş ve içerikleride güzel ama gördüğüm kadarıyla video yok. Domain isminde tube geçiyor tarım videolarıda eklersen daha hoş olur. Bu arada siteye reklamları adsenseden almışşın onun yerine bir traktör veya tarım ilacı firmasıyla anlaşmanı öneririm daha çok kazanırsın..
(Torrent siteniz için içerik sağlayıcı arıyorsanız PM atınız.)
www.torrent-filmler.net
Arafa
WM Aracı
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
xxxxxxxxxxx
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle samimiyetini için tskle. İlk actigimda video olarak düşünmüştüm fakat video sitelerine konu eklemek çok yoruyu ve alan sikintisida yasadigim için blog tarzina çevirdim. Reklama gelince de zaten sponsorumuz var ayrıca adsense ve diğer gelirler sitenin masraflarini fazlasıyla karsiliyor.
Arafa
WM Aracı
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
xxxxxxxxxxx
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam yorumunuz için çok teşekkür ederim. Reklam yorumunuza cevabım saten benim amacımda reklamları ön plana çıkarmaktı! Temanın yeşil olması konusu ise inanın ilk açtığım zaman tema yeşildi ama yeşil renklerle çalışmak çok zor çünkü yeşile uyumlu renk bulmak çok sıkıntılı oluyor. İlginiz için tekrar teşekkür ederim.
Ek Olarak: Hocam makalelerdeki reklamı biraz aşşağı çekme konusunda haklısınız galiba o dediğinizi uyğulayacam.. Bide bannerin sağındaki reklama farklı bir şey geldi onu yapmak istiyorum oda sürpriz olsun :)
Stero0
Sadness Prisoner
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Aynı şekilde "tube" kelimesi var fakat video yok bu 1.
2.'si headerdeki ana sayfa,hızlı menü, iletişim ve arama kutusu tamamen kendi haline siteyle hiç bir uyumu yok. Logonun sağ tarafındaki 3 rakamı ve üstündeki ateş hoş görünmüyor bence logodan silmelisin onu. Son olarak konulardaki resmin büyüklüğü yüzünden özet yazıların alt kısmı boş kalıyor ya resim boyutunu küçült (bunu öneririm) ya da özet yazılarındaki kelime sayısını arttır.
Hoş gelen kısımlar ise sosyal medya ikonları, kategoriler, yazılar ve footer.
Elimden geldiğince samimi oldum inşallah dikkate alırsın orası sana kalmış :)
3dk. Her anına değer: https://youtu.be/NTf9kn5w3kI
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
İşletmeci
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
logonun altında, görsel bir şeyler olması gerekiyor gibi geldi..
yani haberleri çerçeveleyen genel bir tablo ya da önemli haber görsellerini (Editörün Seçtiği Haberler" koyacağınız bir kayanbar olabilir.
Site başlığı
ZiraatTube | Konu ya da sayfa
şeklinde olmalı çünkü şu anda bende browserda Tarımsal Üretim yazıyor ve o kadar sekme arasında çok yoğun sörf yapan birisi olarak sürekli Tarımsal Üretim yazısını görmektense ZiraatTube görmeyi tercih ederim. Hem de aklımda kalır.
Ben bu kadar eksik görebildim. Diğer yerler çok kullanışlı ve sade olmuş.. gayet güzel hocam.
Arafa
WM Aracı
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
xxxxxxxxxxx
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam o zamanda konu ismi uzun oluyor. Seo kriterleri açısından başlığın 80 karakteri (yanlış hatırlamıyorsam) geçmemesi lazım