-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
Ü** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Reklamları site güzel görünsün diye koy, ama 1 sene para bekleme... Bu bir sene içinde ticaret bölümündeki arkadaşlardan backlink, seo çalışmaları v.s al... Özgün yazılarına devam et. Ozamana kadar adsense kabul eder ve Sonra zaten ayda 100 tl minimum kazanırsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
D** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben sayfayı yeni açmama rağmen nerdeyse 2-3 senedir açık sitesi olan bazı arkadaşlardan fazla hit yaptıgımı düşünüyorum benim amacım bu site üzerinden dolarlar kazanmak değil tabiki ve 1 sene para bekleme 100tl ayda minimum bana biraz aşşalayıcı gibi geldi makalede yazmıyorum sadece çekiliş üzerine yapılan bir site pek istediğim cevabı alamadım genede teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
işe para kazanmak için çıktıysan 1-0 yenik başladın Söylim. Amacın hizmet vermek olacak ki, hizmet verdiğin kişi sana para kazandırsın.
Ayrıca para kazanmak için reklam verenin olduğu bir alanda site açmış olmalısınız. Oyun demişsin, sanırım Oyun sitesind eki TBM lerden haberin yok. Artı Yeni olmana Rağmen rekabeti yüksek bir alan seçmişsin.
Google de üstlerde çıkma olayına gelince,
Sitene içerik gir. ilk 3 ay yazabildiğin kadar yaz. Sonra bi 15 gün kadar bekle ve ardından 3-4 gün aralıklarla 3'er tane yazı yaz. Yazıların ne çok uzun nede kısa olsun.
Sitenin içeriği arttıktan sonra backlink almaya çalış. Gerisi gelecektir.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
Ü** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hit belli biryerden geliyorsa bilemem. Ama google üzerinden geliyorsa, Yarın bi bakmışın sinek avlıyorsun. Hayırlısı olur inşallah, benim düşüncelerim, yanlış biliyorumdur belki.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
D** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hit belli bir yerden gelmiyor aslında benim aklımda siteye bir kere giren ertesi gün tekrar girip baksın mantıgındaydı ve sanırım öyle oluyor aslında rekabet olarak pek rakibim yok çünkü bu şekilde yani bu oyun üzerine kimse çekiliş sitesi açmamış sadece forumlarda çekiliş düzenleyenler var yani blog veya .com'lu çekiliş sitesi kimse açmamış bu nedenle oyunadı çekilişi yazdıgım zaman en üstte cıkmam gerekiyor fakat ne yapmam gerektigini hiç bilmiyorum Mağara Adamı yorumun için teşekkür ederim.TBM konusunda dediğinden hiçbirşey anlamadım ayrıca :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
BySeaL adlı üyeden alıntı
Hit belli bir yerden gelmiyor aslında benim aklımda siteye bir kere giren ertesi gün tekrar girip baksın mantıgındaydı ve sanırım öyle oluyor aslında rekabet olarak pek rakibim yok çünkü bu şekilde yani bu oyun üzerine kimse çekiliş sitesi açmamış sadece forumlarda çekiliş düzenleyenler var yani blog veya .com'lu çekiliş sitesi kimse açmamış bu nedenle oyunadı çekilişi yazdıgım zaman en üstte cıkmam gerekiyor fakat ne yapmam gerektigini hiç bilmiyorum Mağara Adamı yorumun için teşekkür ederim.TBM konusunda dediğinden hiçbirşey anlamadım ayrıca :D
TBM tıklama Başı Maliyet : 1 tıklamaya Yayıncının sana ödediği para :)
Oyun Çekilişi kelimesinde üst sırada çıkmak için ;
içinde oyun çekilşi geçen bir bir yazı yaz. ( Yazı yazmak amacım değil demişsin. O yüzden en azından bir tane uzunca yazı yaz )
Tanıtım yazısı al : yani
Oyun Çekilişi Şeklinde. Şansın Varsa yükselirsin :)
Ek olarak, Siteme giren bir daha girsin demişsin. Bunun için içeriğin her gün değişmesi veya senin hergün yeni bir çekiliş düzenlemen gerekir. Şayet hergün yeni bir çekiliş düzenliyorsan
Aç bir tane Yazı Koy başlığını
01.03/2014 Oyun Çekilişi diye Yazıyı yorumlara aç gelen adam yorum yapsın yeter.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
D** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam pm attım size.Şu tanıtım yazısını biraz daha açık bir şekilde anlatırmısınız acaba