lostyazilim
tr.link

Wmaraci Yeni Siteler Kısmı Hakkinda bir soru

5 Mesajlar 585 Okunma
lstbozum
tr.link

maystroibo maystroibo İbrahim Runa Kullanıcı
  • Üyelik 08.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek ögrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad İ** R**
  • Mesajlar 311
  • Beğeniler 17 / 19
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar yeni siteleri tanitmak için açilan alanda istediğimiz kelimeye link verebilirmiyim bunun bir sakıncasi var mi üyelik için ?

wmaraci
reklam

nosae nosae Nosae.Blogspot.Com/2014© Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 378
  • Beğeniler 0 / 63
  • Ticaret 0, (%0)
http://wmaraci.com/forum/yeni-siteler/site-tanitim-kurallari-sablonu-14692.html

Gerekli kurallara uyarsan sıkıntı olmaz.

maystroibo maystroibo İbrahim Runa Kullanıcı
  • Üyelik 08.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek ögrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad İ** R**
  • Mesajlar 311
  • Beğeniler 17 / 19
  • Ticaret 0, (%0)

Okudum fakat tam anliyamadim hocam şimdi tanitim yazi yazdim 3 tane kelimeye link verdim diyelim ki o sebep olur mu forumdan uzaklaştirilmama

dashner dashner Mesaj Kullanıcı
  • Üyelik 30.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Meslek
  • Konum Karaman
  • Ad Soyad R** B**
  • Mesajlar 279
  • Beğeniler 41 / 40
  • Ticaret 4, (%100)
tanıtım bölümünde link vermenin bir zararı yok diye biliyorum

wmaraci
wmaraci

Psycho Psycho <--! Am I Psycho? --> Kat. Mod.
  • Üyelik 11.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Emekçi
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 6013
  • Beğeniler 3911 / 3920
  • Ticaret 6, (%100)
Yeni siteler bölümü tanıtım yazısı yayınlama bölümü değildir. O bölüm siteniz hakkında fikir alışverişi yapmak için açılmıştır. Backlink almanız, tanıtım yazısı yayınlamanız için değil.

Kurallarda da bu açıkça yazıyor:

Site Tanıtım Kuralları ve Şablonu

1- Tanıtımını yapacağınız site size ait olmalıdır. Bir başkasının sitesinin tanıtımını yapamaz ve konusunu açamazsınız.

2- Crack, mp3, warez, hack, adult, ****ografik ve yasa dışı içerik barındıran sitelerin tanıtımını yapmak kesinlikle yasaktır.

3- Türkiye Cumhuriyeti'nin temel değerlerine ve büyük önderimiz Atatürk'e yönelik karalayıcı ve aşağılayıcı içerik bulunduran sitelerin tanıtımını yapmak yasaktır.

4- Spam yaparcasına kısa veya sadece linkten oluşan site tanıtım konuları açmak yasaktır. Açacağınız konuda sitenizi bu kategorinin amacına uygun bir biçimde tanıtmalısınız.

5- Site tanıtım bölümü ne bir dizin ne de bir imleme bölümüdür. Bu bölüm yeni açtığınız bir siteyi duyurmak ve fikir almak için açılmıştır. Bu bölümü reklam ve backlink kasmak için kullanmayınız. Bu tarz konular görüldüğü taktirde silinecek ve süreli uzaklaştırma cezası uygulanacaktır.

6- Site tanıtım bölümüne hit almak için açılan dizin sitelerinin konusunu açmak yasaktır. Site tanıtım bölümü hit çekmek için değil, yeni açtığınız bir siteyi duyurmak ve fikir almak için açılmıştır.

7- Cinsel ürün içerikli sitelerin tanıtımı yasaktır.

Kurallara uymayan üyeler uyarılmadan süreli uzaklaştırma cezası alacaklardır. Kural ihlalinin tekrarı halinde ise forumdan süresiz uzaklaştırılacaklardır.

Hatalıysam telefon etme, idare et (?)

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al