-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
S4L1M adlı üyeden alıntı
daha dur hocam binlerce film sitesi var + bu işten gelir sağlayanlar bile var öyle tak diye kapatamazlar :D
Ne bileyim hiç uğraşmak istemedim şimdi . Haberlerde felan görüncede direk siteyi kapattım. 10-15 gün
kapalı tutarım heralde. Olaylar felan olmazsa tekrardan açarım.
(Torrent siteniz için içerik sağlayıcı arıyorsanız PM atınız.)
www.torrent-filmler.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
S4L1M adlı üyeden alıntı
daha dur hocam binlerce film sitesi var + bu işten gelir sağlayanlar bile var öyle tak diye kapatamazlar :D
Gelir sağlayanlar var diye kapatamazlar mı ?
Bence kapatmaları lazım , bir film kaç paraya yapılıyor , ama millet beş kuruş ödemeden izleyebiliyor..Belki her önüne gelen film izleyemezse değere biner ve televizyondan izlerler yada para verip sinemada izlerler.
Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Nakliyat
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bencede kapatamazlar kiiii kapatırlarsa ilk faceden başlamaları lazım
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
İ** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
steel adlı üyeden alıntı
hangi film gişeden kazanıyor mu :D düğün dernek filmi 3 milyon tlye yapıldı 60 milyon tl kazandı bu sadece gişeden kazandıkları bunun dvd hakları yayın hakları vs bi sürü şey var
Yakında dedim zaten , eskiden satılan plakların kasetlerin hasılatını biliyormusunuz? :) konuşmak için konuşma lütfen yazdığım mesajı biraz dikkatli oku :)
Develops everything always..
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
S4L1M adlı üyeden alıntı
ulan cebimizde para olduda bizmi sinemaya gidipte izlemedik ya peki sana soruyorum filmifullizle.com fullhdfilmizle.org hdfilmsitesi.com evrenselfilm.com bunun gibi işe yıllarını vermiş siteler nolucak bunlarıda bana açıkla ?
Cebinde paran yoksa izlemiceksin bu kadar basit ! Birşeyin değeri çok düşürse yani beleşe film izleniyorsa , iyi bir filmi bile sürekli film izlediğin için sıradan bişeymiş gibi geliyor.Bişeylerin değerini kaybedince anlar belki millet.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ne yaptığı belli değil
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
bence insanlar böyle yasaklar oldukça onları protesto etmek için albüm ve sinemayı bi süre bırakabilir ve buda o sektörü büyük ölçüde vuracaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
İ** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
steel adlı üyeden alıntı
bence insanlar böyle yasaklar oldukça onları protesto etmek için albüm ve sinemayı bi süre bırakabilir ve buda o sektörü büyük ölçüde vuracaktır.
Bence aksine albümü alıcaklar , konsere gidecekler , sinemaya gidecekler.. Tabi yasağa uydukları zaman olacaktır ben hiç uyacağımızı sanmıyorum eskisi gibi devam :)
Develops everything always..