-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sıradan
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Merhaba arkadaşlar 1 haftadır alexa değerlerime dikkat ediyorum dünya sıram iyi yönde düşerken Türkiye sıram hep artıyor bunun nedeni nedir normalde ikisi beraber düşüyordu?
https://dapasorgu.com
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Benim 12 k tekil hitli sitenin Türkiye sıralaması bile yok :D Dünya sıralamasıda 3 milyonlarda.
Tamamen alexa toolbar ile alakalı bir durum. Alexa da ki hangi bilgi doğru ki :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sıradan
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Öyle galiba ama hocam normalde iyiydi hatta bu ara hitim de artiyo
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Alexa kendini geliştirmediği sürece bu tip şeyler devam eder. Merak etme google gözünde alexa'nın hiçbir önemi yok zaten. Çünkü son yıllarda aşırı derecede manipule edildi o sistem.
Önümüzde ki birkaç sene içinde bence tamamen yok olur gider böyle devam ederse... ahrefs bile daha güzel link analizi yaparken alexa hiçbirşey artık günümüzde...
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sıradan
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Anladim hocam teşekkürler yorumunuz icin
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
İnanın foruma bunun gibi onlarca konu açılıyor. Alexa konu açılacak kadar önemli bir şey değil. Alexa'nın nimetinden sadece 100k altı olduğunuzda faydalanırsınız. Yoksa bir işe yaramaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Alexa çöp arkadaşlar orada 1. sırada olsanız sadece göz boyarsınız alexa göz boyamaktır neye göre 1nci sırayı belirliyor onu bile bilmiyorum bir tane mantıklı açıklaması yok kendi sitemi örnek vereyim alexa konularına hep yazıyorum genelde
düzenlemeler yapıyorum siteme henüz sitemi açmadım içinde 5 6 tane konu var o da düzenleme yaparken bazı şeyleri daha iyi görebilmek için yaklaşık 1 haftadır da sadece düzenleme ile uğraşıyorum hatta sitem google indexine bile kapalı içerik bile girmiyorum ama tr sıralamam 11k olmuş genel sıralamam 1.3m demek istediğim şu bozuk bu sistem kim neye göre hesap yapıyor bilmiyorum. Hele şu alexa değeri veripte reklam verenleri hiç anlamıyorum biraz daha kassam indexi kapalı siteye sadece alexa değerlerimi söyleyip reklam alacağım yani alexa da bilmem kaç milyarıncı olsanız bile bir ölçü değildir alexa.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Seyyah-ı Avare
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hiçbir metrik sistem tekil veri ile ölçüm yapmaz arkadaşlar kaçırdığınız nokta bu oluyor. Ya biri,tekil hitim bu kadar alexam hala düşük diyor ,sayfa ziyaretim şu kadar alexam düşük diyor , backlink sayım bu kadar ama alexam düşük deniyor. Alexa da önemli olan şudur demek imkansız çünkü hep birbirine bağlantılı şeyler. Alexa'nın google ile direkt bir bağlantısı yok ama google sıralamalarında iyi olmak dolaylı olarak alexa verilerinin iyileşmesine neden olur.Google sıralamalarında iyi olmak için ne gerekiyorsa bunun sonucunda alınan "tekil hit,yeni ziyaretçi yüzdesi,hemen çıkma oranının düşüklüğü,doğal backlinkler,sitenizin sosyal ağlarda konuşulması ve daha birçok etkenin birleşmesiyle bir sıralama yapılıyor. Ve bunlarlada iyileşecek diye birşey yok çünkü bu bir sıralama , yani aynı şeyleri yapan veya sizden daha iyi yapan binlerce site olabilir , neden bunu gözardı etmekte ısrar ediyorsunuz ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
ehliblog
Yeni adres: Teknojest
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%97)
Alexa yı bu kadar kötülemeyin ya :)Sonuçta bir anlam taşıyor.Kişiler ne kadar çok sitenizde kalırsa O kadar değerli.Bunun yanında sorunuza gelince belki backlink çalışması yapıp yurtdışından ziyaretçi çekiyorsanız Türkiye sabitse bu durum söz konusu olabilir
2 kişi bu mesajı beğendi.