-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
serbest girişimci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Farketmez hocam onceki adsense hesabinizi silsenizde, ayni gmail ayni cep veya ayni adresle yeni bir adsense hesabi almaya calistiginiz an hesap iliskiendirmesinden ve mevcut bililerinizden tesbit edilir ve reddedilirsiniz.
Sana emredildiği gibi dosdoğru ol (HUD: 112)
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
serbest girişimci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Farkli bir ip den yeni bir gmail , tel ve adres ile basvuru yapmanizi oneririm. Sebeb belirtmeye bilir zaten cogu zaman atilan cevaplar otomatik klişe cevaplardir.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blog yazarı
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
valla ilk defa görüyorum desem yalan olmaz normalde bir sebep sunar (bir çok kez reddedildiğim için iyi biliyorum) Şunu gözlemledim youtube ya da blogger dan hesap açınca işler daha kolay oluyor fakat şimdi bu siteyi bir hesaptan göndermişsiniz şimdi farklı bir hesaptan yollarsanız kabul görür mü bilmiyorum.
Tayfun
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blog yazarı
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
dikkatimden kaçmış şimdi Mağara adamı adlı kullanıcı adlı kişiden gördüm torrent var sitede bunun gibi içerikler reddedilir
Tayfun
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
serbest girişimci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1 etiket sayisi cok fazla gibi geldi, etiket sayisinin fazlaligi spama davetiye cikarmak anlamina gelir , google asiri anahtar kelime yogunlugunu "arama sonuclarini manipule etmek olarak algilar ve ilgili sayfanin kalite puanini dusurur buda sitenizin siralama ve guven kaybi anlamina gelir
2 her yerde bulunan klişe konular, farkindalik yaratan bir site ve icerigi degil
3 konular ozgun mu, ozgunse diyecek lafim yok lakin her yerde bulunmayacak farkli konulara deginmeye calisin
Simdilik bu kadar yeter sanirim
Diger arkadaslar ekleme yqpacaklardir
RoxiRox
▼ Wordpress | AdSense
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Developer, PHP, CSS, HTML
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Onaylama süreci artık çok sıkıntı bu zamanlarda. Eskisi gibi değil hocam. Şimdi sitelerinizi baştan aşagıya bir analiz edip politikalara uygunluğunu kontrol ediyorlar.
Sizlere önerim ilk önce özgün içerik ve katiteli paylaşımlar yapınız. Sitenizi hergün güncel tutun ve kopya içerikten sakının. günlük 10 tane kopya içerik gireceğinize 3-4 tane özgün içerik girin daha iyidir.
HoRoZz
www.horozz.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
silmen farketmez.. daha once kayıtta kullanılan mail, cep, adres, banka, hesap, ad soyad gibi bilgiler kaydedilir adsense db inde..
bunların hepsini değiştir o şekilde muracaat et.. mesela abinin annenin filan adı ile..
www.horozz.net - www.mekan.me - www.icsel.net