-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Bunlar son 100 yılın en yüzsüz, en arlanmaz insanları. Çaldın çırptın, o zaten haram zıkkım olsun, bir de yavuz hırsız gibi ev sahibini bastırma. Şu olanların izahı yok, gezi eyleminde faiz lobisi dedi, şimdi vaiz lobisi diyor, paralel yapı diyor ama cümbür cemaat çaldıkları paralardan bahsetmiyorlar. Savcıyı hakimi alt üst ettin, ekonomiyi dibe batırdın, dövizi fırlattın borsayı yerle bir ettin, bunlar yetmedi şimdi internete el attın, bunun bir adı yok. Ne söylesem bir kelime az kalır.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğretmen Adayı
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Yazılanların çoğunu okudum ve yasayı okadar okumama rağmen hale açık kapılar olduğunu fark ettim ki birçok eylemde insanları internet ortamında kışkırtarak birşeylere engel olun çağrısı yapıp sokaklara dökmeye çalışıyorlar çıkan yasayı üstüne basarak sölüyorumki onaylamıyorum sakın parti yandaşı yakıştırması yapmayın.
onun harici forumda islamcı gibi takılan yorum atan arkadaşlara lafım para kazanıp vergi vermiyorsanız islamdan bahsetme bana , gökan kara okadar islamcısın çoğu yerde şikayet konuların var pm dende bu durumu bildirdiğim zaman senide dava ederim gibi vs yakıştırmalarda bulundun esas kafası almayan insan sensin bunuda belli ettin :)
Yasanın çıkma nedeni arkadaşlarında dediği gibi partinin kendisine söylenen yakışıksız sözlerden insanları caydırması ve uzak tutma isteğidir.
Bunuda her parti yapabilirdi sadece suanki yönetim islamı vurgulayarak yapmayı amaç edinmiş desekde partinin zaten kuruldukdan sonra oy aldığı toplum bu yönde düşünen islamcı topldumdur.Doğal böyle davranması bosuna isyan çıkartmanın alemi yok.
Eğer istemiyorsanızda yasalar gereği yapılması uygun görülen eğlem biçimlerini yaparsınız ve öyle eleştirirsiniz burada boş laf kalabağı yapmaya luzum yok.
Sistemi hergün eleştiriyoruz ve bize bir dönüt yoktur.Hergün bu tip mecralarda konular açılıyor ama faydasız etkili olmak istiyorsanız oy günü o etkinliğinizi gösterin şuanki yönetime sövüp sayıp oy günü gelince yine bu yönetime oy veriyor bir çoğunuz.
Arkadaşlar sakin olup karar alın birbirinize hakaret ederek değil.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Halkın sesini kısmaktan başka bir şey değil bu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
internet sansürünü adult ve şans oyunları sananlar var. tey Allahım :) adult sitelerin çoğu zaten engelli. o şans oyunlarıda hangi iktidar döneminde çoğalmış bir zahmet edipte öğreniver. (iddiaa, on numara, şans topu vs.)
Irakta 3 milyon sivil katledilirken Amerikan askerlerine duacı olanlar ve buna göz yumanların vaaz vermeye kalkması sadece komik ve acınası.
burda sansür adı altında bireyin her girdiği sitelerden tutunda, arama yaptığı kelimelere kadar her şey kayıt altında tutulacak. bunun nedenide iktidarın hiçbir şekilde eleştiri veya karşıt görüşe saygı duymamasıdır. yeri geldiğinde demokrasi diye zırıl zırıl ağlayanlar şimdi Türkiyeyi kafese çevirmeye çalışıyorlar. Yargı ve ordu güvenilirliğini yitirmiş, medya zaten sansürlü, bi internet kalmıştı onada el attılar. ama bir gerçek varki yeni gelen nesil bu ve bunun gibi zihniyete asla prim vermeyecektir.
2 kişi bu mesajı beğendi.