RoxiRox
▼ Wordpress | AdSense
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Developer, PHP, CSS, HTML
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhabalar,
Web sitenizde adsense hesabınız gözükmesi için 2. onayı almanız gereklidir. Youtube hesaplarından bu olabilir. Ama içeriğiniz politikalarla uyumlu olması gerekir ki onay alasınız.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Problem şu ki herhangi bir web sitesine eklemek için onu 'Reklam gösterme yetkisi verilmiş siteler' bölümüne eklemek lazım bildiğim kadarıyla. Benim o bölümde önceden satmış olduğum sitenin adı yazılı. İşin kötüsü onu da yanlış yazmışım :) Herneyse o hala incelemede diyor kaç aydır. 'Başvurunuz inceleniyor. Tarama sürecinin tamamlanması için lütfen gönderilen URL adresinde reklam kodunuzu uygulayın.'
sonuç olarak konudaki görüntü var adsense sayfamda. Sıkıntı bu. Olmadı ben bu hesabı iptal ediyim diyorum. Yerine yeni web site için başvuru yapayım. Sonuçta 2 adsense ban sebebi diye biliyorum.
RoxiRox
▼ Wordpress | AdSense
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Youtube adsense hesaplarının tek kötü yanı tek site eklenmesi ve değiştirilememsidir. Eğer sitenize güveniyorsanız onay alırım diyorsanız için için sitenize ait onaylı bir Adsense hesabı iyi olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Bu şuan ki youtube adsense hesabımı iptal etsem diğer adsensemde sıkıntı yaşamam değil mi uygun olsa bile. Google ın işi belli olmaz bir de demesin daha önceden adsense hesabınız varmış yeni bir tane alamazsınız diye. :)
RoxiRox
▼ Wordpress | AdSense
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
İptal edip deneyin hocam, olmaz ise bilgilerinizi değiştirip yankın birinin bilgileriyle kayıt olmayı deneyiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
ok sağolasın. mevcut olanı çözsem daha iyi olacaktı. bakacağız artık.