-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci / Ekonomist
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Eklenti kuruyordum 2 tan eklenti sanırım ikiside aynı işlevi görüyor birisini paneli yok diğerini paneli var bir sürü alt menüsü var ve çok ayrıntılı.
Birisi Gzippy
diğeri w3 total cache
ilk önce gzippy kurdum sonra w3 total cache kurdum ve gzippy i deaktif etmemi söyledi, bende ne işe yaradığına baktım w3 için siteyi başka yerden falan çeker v.s. deniliyordu, gzippy ise siteyi hızlandırıyormuş. Şimdi bu ikisi arasındaki farkı çözemedim hangisi daha iyi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Gzippy tavsiye ederim gerçekten etkili.
w3 total cache eski bloguma kurmuştum css dosyasını ve resimler yok etmişti ayarlarını yanlış yapmıştım sanırım ondandı beni baya uğraştırmıştı. Çok fazla ayarı olan gereksiz eklenti bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Seyyah-ı Avare
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
w3 total cache eklentisi derinlemesine cache eklentisidir bu yüzden kullanmadan önce yedek almalısınız ve ayarlarını bilmiyorsanız çok fazla kurcalamaya gelmeyen bir eklentidir. gzippy ise çok yüzeysel bir eklentidir , iş görür fakat w3 total cache gibi derin bir eklenti değildir. Yeni başlayanlar için gzippy daha tercih edilesi bir eklentidir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
arkadaşım hiçbirine gerek yok eğer sunucun vps hosting ise bunlara gerek duymassın temanda sıkıştırma özelliği varsa yoluna devam et
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
İkisini de kullanmışlığım var şu anda da W3 Total Cache kullanıyorum. W3 Total Cache kullanan bir kişi gzippy'le karşılaştırmaz bile. Aralarında dağlar kadar fark var. Bana sorarsan W3 Total Cache kur. İnternette kurulumu var detaylı olarak.