mrblithe
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar Google diyor herşeyi organik yapın ziyaretçilere kaliteli benzersiz içerik sağlayın.Tamam ben kaliteli benzersiz içerik sağladım , organik yolla benzer iyi sitelerden link alımı yaptım.Sosyal medya hesaplarımı açtım v.s.Sitemin kodlaması hatasız seoya uygun , ayrıca içeriklerim de öyle.
Şimdi ben illaki bir seo danışmanı tutup para harcayarak mı başarıya ulaşabilirim ?Yukarıdaki anlattığım şeyleri laikiyle yapan bir insan başarıya ulaşamaz mı ? (Düzgün analizler , güncellemelere uygun ,spama kaçmadan)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Pusat Bilişim Kurucu
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Herşeyi doğru yapıyorsanız devam ediniz başarıya ulaşacaksınız.
Paralı seo diye birşey yoktur herkesin tekniği farklıdır tüm arkadaşların yaptığı işi bir çatıda toplayıp paralı seo adı altında biirleştirmek doğru değildir kimi si özgün makale ile tanıtım yazısı yapar kimi sosyal imleme kimi baclink vs.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ya illaki bir yerlere gelirsin ama şöyle düşün;
Rakiplerin her gün spor yapıp yanında protein tozları + doping ilaçları alıyor
Sen sadece düzgün beslenip spor yapıyorsun doğal olarak rakiplerin yarışta senden öndeler ama sen de belli bir kademeye geliyorsun
Umarım anlatabilmişimdir.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilişim Güvenliği Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
hocam, içeriğini sağlam tut. backlinklerini seçerek sağlam al. o kendiliğinden gelir geleceği yere. boş yere paranızı savurmayın derim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yarışlarda doping kullanıldığı farkedilince yarıştı yarış dışı edilmiyor mu? Bunu da Google'un sandboxuna benzetebiliriz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sınıf Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Seo = Kaliteli içerik + Sabır. Hepsi bu.
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ilk başta backlinke vereceğin parayı sosyal medya reklamlarına vermen daha doğru olur. Sayfa açıp kendi kendine paylaşman hiçbir şeye yaramaz. Önemli olan başkalarınında paylaşması ve sana bunun dönüşünün olması...
Son zamanda açtığım sitelerin hiçbirine link almadım sadece sosyal medya sayesinde 1 ay gib kısa bir sürede 1-2k temiz hitlere ulaştılar. Tabi sayfa satın almaktan bahsetmiyorum reklam vereceksin kaliteli takipçi arayacaksın. 80-100 tlye seo paketi alacağına süper bir face sayfası oluşturabilrsin.
Seo yavaş yavaş sosyal medyaya kaymaya başladı son zamanda. Özellikle facebook hiç yabana atılacak birşey değil. twitterda önemli fakat. Haber sitesi değilsen twitter pek işe yaramıyor. Ayrıca mümkün olduğu kadar google+ takipçisi edinmeye çalış.
Artık kuru backlink tek başına hiçbirşeye yaramıyor hatta manuel spama sokuyor bazen. Sosyal medyada aktifsen spam fltresine de takılmıyorsun kolay kolay. Çünkü google mantığı bu sitenin sürekli takipçisi var ozaman iyi site olarak işliyor...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Yazında şu kısmı gördüm"iyi sitelerden link alımı yaptım." .Ve yazmak istedim, siten daha 1 ayını doldurmadan mı aldın ? Yoksa, 2 gün içerik girip 3gün paravan bloğundan link alıp, birdaha paravan bloğuna bakmadın mı ?