Sadece blogspot değil de .com oluyor. Ayrıca da eski URL'nize tıklayınca, yeni aldığınız alan adına yönlendiriliyor.
yani tam olarak nasıl yapıldığını anlamaya calısıyorum,bunun için yapıcağım işlemler ney,sadece .com yapıcaksam alan adını neden alayım ki,sadece uzantı alırım,yani yapcagım iş tam olarak aşamasıyla ney-4-5 aşaması warda tam çözemedim ya
anladım biraz tamam,bloggerin ayar kısmında yönlendirilecek url felan oradan yeni domaine geçiş kısmı felan war,
Bence sitenizin www. xxx.com olarak kullanılan alanı blogger cdn.xxx.com olan yerinide hosting yapabilirsiniz basit bir dns işlemi, üyelik sistemi mümkün sadece post.php hostingde olacak eğer sonuç olumluysa kodlar istediğiniz sayfaya yönlendirecek değilse yani şifre yanlışsa ana sayfaya geri dönecek kodları vardı bunun ancak unuttum.
yani tam olarak nasıl yapıldığını anlamaya calısıyorum,bunun için yapıcağım işlemler ney,sadece .com yapıcaksam alan adını neden alayım ki,sadece uzantı alırım,yani yapcagım iş tam olarak aşamasıyla ney-4-5 aşaması warda tam çözemedim ya
anladım biraz tamam,bloggerin ayar kısmında yönlendirilecek url felan oradan yeni domaine geçiş kısmı felan war,
.com, domain yani alan adıdır. Bunu alırsınız, sitenizin tüm adresi buna göre değişir. Aldığınızda PM atarsanız, yardımcı olurum.