lostyazilim
tr.link

Blogger'a Üyelik Sistemi

25 Mesajlar 12.459 Okunma
lstbozum
tr.link

loost1234 loost1234 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** Ç**
  • Mesajlar 93
  • Beğeniler 27 / 7
  • Ticaret 0, (%0)

Emre19 adlı üyeden alıntı

Bişey değil domain alırsanız tavsiyem isimtescil'dir destek hattı hepsinden iyi işliyor.

site olduğu gibi duruyor dimi? yani sadece uzantısı .com oluyor,yada alan adı değişiyor

wmaraci
reklam

furkandemirci furkandemirci SEO Kullanıcı
  • Üyelik 17.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek SEO
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad F** D**
  • Mesajlar 927
  • Beğeniler 378 / 157
  • Ticaret 17, (%100)

loost1234 adlı üyeden alıntı

site olduğu gibi duruyor dimi? yani sadece uzantısı .com oluyor,yada alan adı değişiyor

Sadece blogspot değil de .com oluyor. Ayrıca da eski URL'nize tıklayınca, yeni aldığınız alan adına yönlendiriliyor.

##

loost1234 loost1234 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** Ç**
  • Mesajlar 93
  • Beğeniler 27 / 7
  • Ticaret 0, (%0)

furkandemirci adlı üyeden alıntı

Sadece blogspot değil de .com oluyor. Ayrıca da eski URL'nize tıklayınca, yeni aldığınız alan adına yönlendiriliyor.

yani tam olarak nasıl yapıldığını anlamaya calısıyorum,bunun için yapıcağım işlemler ney,sadece .com yapıcaksam alan adını neden alayım ki,sadece uzantı alırım,yani yapcagım iş tam olarak aşamasıyla ney-4-5 aşaması warda tam çözemedim ya

anladım biraz tamam,bloggerin ayar kısmında yönlendirilecek url felan oradan yeni domaine geçiş kısmı felan war,

ecirik ecirik WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** C**
  • Mesajlar 34
  • Beğeniler 15 / 6
  • Ticaret 0, (%0)
Bence sitenizin www. xxx.com olarak kullanılan alanı blogger cdn.xxx.com olan yerinide hosting yapabilirsiniz basit bir dns işlemi, üyelik sistemi mümkün sadece post.php hostingde olacak eğer sonuç olumluysa kodlar istediğiniz sayfaya yönlendirecek değilse yani şifre yanlışsa ana sayfaya geri dönecek kodları vardı bunun ancak unuttum.
loost1234

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

furkandemirci furkandemirci SEO Kullanıcı
  • Üyelik 17.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek SEO
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad F** D**
  • Mesajlar 927
  • Beğeniler 378 / 157
  • Ticaret 17, (%100)

loost1234 adlı üyeden alıntı

yani tam olarak nasıl yapıldığını anlamaya calısıyorum,bunun için yapıcağım işlemler ney,sadece .com yapıcaksam alan adını neden alayım ki,sadece uzantı alırım,yani yapcagım iş tam olarak aşamasıyla ney-4-5 aşaması warda tam çözemedim ya

anladım biraz tamam,bloggerin ayar kısmında yönlendirilecek url felan oradan yeni domaine geçiş kısmı felan war,

.com, domain yani alan adıdır. Bunu alırsınız, sitenizin tüm adresi buna göre değişir. Aldığınızda PM atarsanız, yardımcı olurum.
loost1234

kişi bu mesajı beğendi.

##
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al