-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adensenin de sizden umudu yokmuş demek ki.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Wordpress Developer
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
hocam site adresi pm alabilirmiyim.Birşey merak ettim.
Fenerbahçe
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Site adresinizi PM alabilir miyim ? Video kısmı dikkatimi çekti. Telif hakkı olan videolar olabilir
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
jeaner
Zenginlik Zor.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
aslında politika uyumu vs. bunlar sadece bahanedir google için. Asıl önemli olan yayıncılar ve reklam verenler arasındaki dengeyi korumaktır. Durduk yere yapılan banlamalar'da aynı şekilde dengenin korunması amacı güdmektedir. Kısacası açılan her konu yapılan her yorum boşunadır. Siz istediğiniz kadar özgün olun yinede politikalara aykırı cevabı alacaksınız. Tecrübelerime dayanarak bu bilgiyi aktarmak istedim. Hayırlı kazançlar
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Wordpress Developer
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam kullandığınız tema lisanslı mı ayrıca yazılar özgün mü?
Birde adsensse ile şöyle bir fikir geliştirdim.Doğru mudur bilemem ama %75 böyle oluyor.İlk başvuru kararı ne ise devamı da aynı veya farklı hatalar ile verilmiyor.
Fenerbahçe
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blog yazarı
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Aynı dert bende de var. benimkisi biraz daha farklı ilk önce reklamı verdi sonra isim değiştirdim içeriği uygun değil diye mesaj geldi. benim sitenin içeriğine sahip tüm sitelerde adsense var. bi bende yok bazen yönlendirmeyi kaldırıyorum diğer alan adıyla giriyorum reklam görünüyor. yönlendirmeyi tekrar yapınca kayboluyor.
Bunun dışında arkadaşlar önerisi blogger üzerinden aç sonra ekle demişler. Gözlemlediğim kadarıyla böyle daha kolay oluyor. Youtube ve blogger üzerinden hesap açınca adsense kolaylık sağlıyor ama. politikalara uygun değil diyorsa işin zor diyebilirim. içeriği biraz kontrol et. belki basit birşey yüzünden vermiyorlardır.
Tayfun
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
kardeş bi blogspot aç bi süre sitenmiş gibi ona yaz boşa gitmez ilerde paravan yaparsın bi süre kulllan 20-25 içerikten sonra başvur alırlar büyük ihtimal.
Benimde adsense vardı bi ara dedim hesaba girdim 200 tl olmasına 38 tl kalmış 16sı gelmiş 22 tl açık var ay sonuna kadar olaydı bi 22 tl de :D 6 ayda bi para alaydık adsenseden :D
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.