-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blog yazarı
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhabalar. şuanda hala tasarımıyla uğraştığım mitoloji tarihi ile ilgili siteme mitoloji sözlüğü eklemek istiyorum. Binlerce kelimeyi şuan tek tek yazmam mümkün değil. Şöyle bir şey yapsam siteme zararı ya da yararı nasıl olur. Kopya içerik sayılırmı
Elimde farklı sitelerden toplanmış hazırda bir sözlük mevcut. Bunların hepsini tek tek yazmam mümkün değil çünkü binlerce kavram mevcut. Bu sözlüğü alsam içindeki hataları düzeltsem eksiklerini kendim tamamlasam, bir kısmının açıklamasını genişletsem ve kendime göre yazsam (tabi bunları yazarken kaynakça da belirteceğim) Başta google amca olmak üzere arama motorları buna nasıl bakar. kopya içerik sayarmı
Tayfun
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Grafik
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Ben de bugün senin dediğine benzer bir şey yaptım mesajım bulunsun zararları varsa bakarım. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blog yazarı
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
valla çok iyi olur. bi sözlük buldum tüm sitelerde aynı sözlüğü kopyala yapıştır yapmış. içinde bir dünya hata ve eksik var. ama baştan yazmak işime gelmiyor binlerce kelime var.
Tayfun
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Valla konu ile alakasız ama mitoloji ile alakalı geniş içerikleri olan sitelerim var. Pek hit geldiği söylenemez. Birde kopya açacaksan sıralama alman çok zor olur bence. Türkler pek mitolojiye merak değil galiba :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Görsel İletişim Tasarımcısı
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sanat ve tasarım fakültesi 4. sınıf öğrencisi olarak epey mitoloji eğitimi aldım öncelikle seni bu konuyla ilgili bir web sitesi yazdığın için kutlarım. Hatta bir kaç tavsiyede bulunabilirim nasıl içeriklerde bulunacaksın bilmiyorum ama tüm mitleri hikaye hikaye/konu konu yazarsan oldukça ilgi görebilir. Ayrıca mitolojiyle ilgili eser özetleri/incelenmesi (gılgamış destanı, sümerli ludingirra ve dante ilahi komedya gibi) bunun yanı sıra mitolojik karakterlerin heykellerin ve tablolarının da incelemesini yapmanı öneririm. Alıntı soruna gelince %100ünü almak zorunda kaldığın içeriklerde kaynak gösterek alıntı yap. Google bunu seviyor. Hatta bir miktar alıntı içerik Google'ın daha çok hoşuna gidiyor, siteni sosyal bir site olarak değerlendiriyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ticaret Rehberi İşletmeni
-
-
Ad Soyad
E** U**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam ben bir SEO uzmanı değilim ama SEO ile ilgili olduğumu söyleyebilirim. Benim fikrim eğer hataları düzeltir ve açıklamaları genişletebilirsen zararı olmayacağını düşünüyorum. Forumda tabi daha iyi yorum yapabilecek birçok uzman arkadaşımız var. Benim fikrim bu. Umarım meraklıları için faydalı içerikler olur :) şimdiden başarılar.
1 kişi bu mesajı beğendi.