lostyazilim
tr.link

Arama motorları bunu kopya sayarmı ne gibi zararı dokunur

8 Mesajlar 1.456 Okunma
lstbozum
tr.link

tayfunsg tayfunsg WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Blog yazarı
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad T** B**
  • Mesajlar 247
  • Beğeniler 31 / 16
  • Ticaret 4, (%100)
Merhabalar. şuanda hala tasarımıyla uğraştığım mitoloji tarihi ile ilgili siteme mitoloji sözlüğü eklemek istiyorum. Binlerce kelimeyi şuan tek tek yazmam mümkün değil. Şöyle bir şey yapsam siteme zararı ya da yararı nasıl olur. Kopya içerik sayılırmı

Elimde farklı sitelerden toplanmış hazırda bir sözlük mevcut. Bunların hepsini tek tek yazmam mümkün değil çünkü binlerce kavram mevcut. Bu sözlüğü alsam içindeki hataları düzeltsem eksiklerini kendim tamamlasam, bir kısmının açıklamasını genişletsem ve kendime göre yazsam (tabi bunları yazarken kaynakça da belirteceğim) Başta google amca olmak üzere arama motorları buna nasıl bakar. kopya içerik sayarmı

Tayfun
wmaraci
reklam

brknt brknt WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Grafik
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 124
  • Beğeniler 120 / 29
  • Ticaret 25, (%100)
Ben de bugün senin dediğine benzer bir şey yaptım mesajım bulunsun zararları varsa bakarım. :)

• Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Blog yazarı
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad T** B**
  • Mesajlar 247
  • Beğeniler 31 / 16
  • Ticaret 4, (%100)
valla çok iyi olur. bi sözlük buldum tüm sitelerde aynı sözlüğü kopyala yapıştır yapmış. içinde bir dünya hata ve eksik var. ama baştan yazmak işime gelmiyor binlerce kelime var.

Tayfun

Zen Zen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1061
  • Beğeniler 16 / 189
  • Ticaret 1, (%100)
Valla konu ile alakasız ama mitoloji ile alakalı geniş içerikleri olan sitelerim var. Pek hit geldiği söylenemez. Birde kopya açacaksan sıralama alman çok zor olur bence. Türkler pek mitolojiye merak değil galiba :)

wmaraci
wmaraci

yasinolmez yasinolmez WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Görsel İletişim Tasarımcısı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** Ö**
  • Mesajlar 296
  • Beğeniler 55 / 33
  • Ticaret 0, (%0)
Sanat ve tasarım fakültesi 4. sınıf öğrencisi olarak epey mitoloji eğitimi aldım öncelikle seni bu konuyla ilgili bir web sitesi yazdığın için kutlarım. Hatta bir kaç tavsiyede bulunabilirim nasıl içeriklerde bulunacaksın bilmiyorum ama tüm mitleri hikaye hikaye/konu konu yazarsan oldukça ilgi görebilir. Ayrıca mitolojiyle ilgili eser özetleri/incelenmesi (gılgamış destanı, sümerli ludingirra ve dante ilahi komedya gibi) bunun yanı sıra mitolojik karakterlerin heykellerin ve tablolarının da incelemesini yapmanı öneririm. Alıntı soruna gelince %100ünü almak zorunda kaldığın içeriklerde kaynak gösterek alıntı yap. Google bunu seviyor. Hatta bir miktar alıntı içerik Google'ın daha çok hoşuna gidiyor, siteni sosyal bir site olarak değerlendiriyor

• Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Blog yazarı
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad T** B**
  • Mesajlar 247
  • Beğeniler 31 / 16
  • Ticaret 4, (%100)
Evet çok meraklı değiller. site kopya değil özgün içeriğe sahip maksat kendim öğrenmem. Zaten biraz ilerlettikten sonra ingilizce yazmaya başliyacağım inşakkah. yabancılar daha hevesli bizim topraklarımızda geçen olayları incelemeye

Ek Olarak:

yasinolmez adlı üyeden alıntı

Sanat ve tasarım fakültesi 4. sınıf öğrencisi olarak epey mitoloji eğitimi aldım öncelikle seni bu konuyla ilgili bir web sitesi yazdığın için kutlarım. Hatta bir kaç tavsiyede bulunabilirim nasıl içeriklerde bulunacaksın bilmiyorum ama tüm mitleri hikaye hikaye/konu konu yazarsan oldukça ilgi görebilir. Ayrıca mitolojiyle ilgili eser özetleri/incelenmesi (gılgamış destanı, sümerli ludingirra ve dante ilahi komedya gibi) bunun yanı sıra mitolojik karakterlerin heykellerin ve tablolarının da incelemesini yapmanı öneririm. Alıntı soruna gelince %100ünü almak zorunda kaldığın içeriklerde kaynak gösterek alıntı yap. Google bunu seviyor. Hatta bir miktar alıntı içerik Google'ın daha çok hoşuna gidiyor, siteni sosyal bir site olarak değerlendiriyor

Bende turist rehberliği 4. sınıf öğrencisiyim. Mitolojiyle ilgim buradan. Sitede ilk başta yunan, roma ve mısır mitolojilerini bitirmek istiyorum. Sonra Türk mitolojisine girmeye çalışcam. İnşallah bir Türkiye turu olayı var onuda gerçekleştirebilirsem arkeoloji kısmınada sitede yer vermeyi düşünüyorum. Tabi bunlar uzun soluklu işler. çok para kazanmaktan çok maksadım kendim öğrenmem. Öğrenirken de öğretmek. Bunları oturup ders çalışırken sıkılıyorum ama sitede yazarken zevk alıuyorum

Tayfun

eusanmaz eusanmaz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ticaret Rehberi İşletmeni
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad E** U**
  • Mesajlar 220
  • Beğeniler 132 / 36
  • Ticaret 2, (%100)
Hocam ben bir SEO uzmanı değilim ama SEO ile ilgili olduğumu söyleyebilirim. Benim fikrim eğer hataları düzeltir ve açıklamaları genişletebilirsen zararı olmayacağını düşünüyorum. Forumda tabi daha iyi yorum yapabilecek birçok uzman arkadaşımız var. Benim fikrim bu. Umarım meraklıları için faydalı içerikler olur :) şimdiden başarılar.
tayfunsg

kişi bu mesajı beğendi.

TulaySarkosoglu TulaySarkosoglu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / K
  • Meslek Uzman
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** S**
  • Mesajlar 45
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Sayılmaz. Faydası olur.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al