Merhaba arkadaşlar her yayıncı aylık kazancının yüksek olmasını ister.Bende bunun için araştımalar yaparken bu arkadaşın videosuna rastladım.Kanalında çok güzel fikirler ve bilgiler veriyor,kendisini tanımıyorum ama kazancı
nı gördüğüm zaman çok şaşırdım :D Videoyu izlemelisiniz.
Tık almakta pek birşey yok aslında önemli olan durduğu yer. Kendi siteme video eklediğim zaman videoya tıklayayım derken çoğu kişi reklamada tıklıyor. Dün mesela 1.478 gösterime 49 tık almışım.
video sahibi arkadaş yakında ban yer :) Neden diyecek olursanız adsense gelirlerini paylaşmak adsense kurallarına aykırıdır dolayısı ile fark edilmesi halinde hesabı durdurulacaktır.
Ek Olarak: Adsense kimlik no sunu kapatarak akıllılık etmiş fakat bu videoyu para kazandığı hesabına ekleyerek günün zekisi seçilmeye hak kazanmıştır :)
video sahibi arkadaş yakında ban yer :) Neden diyecek olursanız adsense gelirlerini paylaşmak adsense kurallarına aykırıdır dolayısı ile fark edilmesi halinde hesabı durdurulacaktır.
Ek Olarak: Adsense kimlik no sunu kapatarak akıllılık etmiş fakat bu videoyu para kazandığı hesabına ekleyerek günün zekisi seçilmeye hak kazanmıştır :)
Kimse gidip şikayet etmesse bi sıkıntı çıkmaz bence bişeyler öğretmeye çalışıyor arkadaş insanların para ile sattığı bot'u mesela ücretsiz veriyor,gerçi iyilikten maraz doğar :(