-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
Ü** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Kaç senedir bi hazırlayamadılar Türkiye için
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Aynı sorunu bende yaşadım. İşin ilginci film sitesiyle adsense hesabı aldım sonra vicdanım el vermedi kaldırdım reklamları. Diğer sitem için başvuru yaptım hiçbir cevap felan gelmedi. Tekrar tekrar başvurdum yine gelmedi. Adsense birşeyler deniyor sanırım yada olmasını hiç istemediğim hesap açımı artık dahada zorlaştı.
Ek olarak yandex.partner'in açılabilmesi için yandexin Türkiye'deki pazar payının %15-20lere çıkması gerekiyormuş. Bunun olmasıda çok çok zor. Şuan %5-7 arasındadır olsa olsa.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Kamu sektörü
-
-
Ad Soyad
Ö** İ**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
dijitalblog adlı üyeden alıntı
Şu an hali hazırda bir reklam ağı var zaten ancak Türkiye'de kullanılamıyor. Şu an Türkiye için hazırlanıyor. Yandex.Partner sisteminin ismi de :)
Türkiye de kullanima açılması tahmini ne kadar sürer, bu adsenseye uğraştığım ve emeklerimin karşılığını anlamadigim için bi ara siteyi kapatmayı bile düşündüm. Yandex yetişir inşallah imdadimiza.
www.grafikyazar.com
Ücretli Logo İşleri İçin PM Atınız.
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Özellikle 2013 yılında mart-nisan aylarında ki büyük kıyımdan sonra geriye kalanlara gördüğüm kadarıyla eskisi kolay kadar banlama olmuyor. Onun yerine sadece site banlanıyor veya uyarı gönderiyorlar.
Yeni hesap açacaklar için ise sektörde yayıncı sayısı yeterli olduğunda hesap vermiyorlar gördüğüm kadarıyla. Ancak niche bir alanda site açıldığında otomatik olarak kabul olabiliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Başvurusu sürekli başa dönen arkadaşlar, acaba banka hesabınızı doğruladınız mı? Yani Google'ın size ödediği 52 kuruş vb bir miktarla doğrulanıyor. Bu işlemi yaptınız mı?
Yaptığı halde sürekli başa döndürülen var mı?
- Vetch
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
ÖĞRENCİ
-
-
Ad Soyad
E** A**