mrblithe
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bende 4 5 gündür bekliyorum.Normal de hep bir iki gün sonra 2.onay için cevap vermişlerdi.Ayrıca sitenizin şu haliyle kabul edileceğini sanmıyorum..
Spam şeklinde çok keyword kullanmışsınız.Ayrıca aşağıdaki kelimeler tehlikeli.
WordPress Film Botu both indir, WordPress Film Botu bot indir, Film Botu bot warez
İlk bakışta gördüklerim bunlar..
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
P** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kabul olur ama konular şöyle girmede fayda var .mesala
Sabit olacak konular
- Kanser Nasıl Bulaşır .
- Wordpress Oyun Teması
gibi 10 yıl geçsede aranacak konular . yani ben şimdi bir iphone haberini yayınlarsam o haber 1 hafta sonra çöplük olacak . kimsede aramaaz iphone yeni özellik geldi . yıl 2011 gibi
anlamışsındır .
Ben şimdi siteye baktım ama kabul olmamış gibi geliyor bana
BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
Kimse burda sözde Adsense temsilcisi gibi hareket etmesin. Millete yanlış bilgi vermeyin. Sorunu olan arkadaşlar Adsense forumlarını kullansınlar. Onlarda daha iyi biliyor sorunları.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Biwebmaster adlı üyeden alıntı
Kimse burda sözde Adsense temsilcisi gibi hareket etmesin. Millete yanlış bilgi vermeyin. Sorunu olan arkadaşlar Adsense forumlarını kullansınlar. Onlarda daha iyi biliyor sorunları.
Adsense Forumlarında olanların burdakilerinden farkı ne acaba Hocam ? Polemik başlatmak amacıyla sormuyorum gerçekten merak ettim. google çalışanları falan mı ordakiler ?
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Biwebmaster adlı üyeden alıntı
Buradaki bazı kesim henüz Adsense hesabı yokken Adsense yorumculuğuna soyunuyor. Adsense Forumları politikaları çok iyi bilen kişiler bu yüzden verdikleri bilgiler de doğrudur.
Anladım hocam. Söylediğiniz kısmen doğru. ama Burada Yorum yapmasın, yerine Bilgisi yoksa yazmasın demek daha doğru olur. Sonuçta Bu işi yapan, bilen kişilerde mevcut. Ama katılıyorum genel olarak Söylediklerinize
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...